array(5) {
  [0]=>
  int(32025)
  [1]=>
  int(32027)
  [2]=>
  int(32029)
  [3]=>
  int(32031)
  [4]=>
  int(32033)
}

Een mural van Stefan Thelen in de De Ruyterstraat

In Goes en Vlissingen is men al lang gewend aan mooie murals, maar hier in Middelburg komen we er bekaaid vanaf. Maar er is hoop! Gisteren heeft Super A (Stefan Thelen) ons ook een prachtige duif gegeven (in opdracht van bewoonster Anna-Maria Nooy), en wel in de De Ruyterstraat, ter hoogte van de kruising met de Oude Koudekerkseweg. Is ‘ie niet fantastisch?

Aan de overkant van de straat is er overigens ook beweging, in het pand waar voorheen diverse bakkers zaten (was boulangerie That’s Amore de laatste?). We vroegen aan de dame die daar aan het schuren was of er weer een bakker komt. Dat bleek niet zo te zijn. Er komt een makelaarskantoor. Waarvan akte.

Meer werk van Stefan A is te vinden op http://super-a.nl.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Een Middelburgse dag om te zoenen
Een Middelburgse dag om te zoenen

Het is een dag om te zoenen. Overal gierende drukte, gelach, gezang, het geklingel van glazen en het gerinkel van kopjes. Wij zijn De Stad!

4 jun 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Heropend in de Langeviele: Wit & Zo
Heropend in de Langeviele: Wit & Zo

Jaaaa! We hadden weer een mooie smoes om de schatten van Wit & Zo te kieken. Na een paar weken intensief klussen hebben de dames vandaag hun zaak heropend aan […]

4 jun 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Pim van den Berge interviewt Martin Priem
Pim van den Berge interviewt Martin Priem

Lekker meta! Middelburger Pim van den Berge voelt Middelburger Martin Priem aan de tand over de komende editie van City of Dance festival, op de oude locatie. Afscheid nemen doet […]

6 jun 2016