Geplaatst op 19 januari 2020

Een nieuw café in de Vlasmarkt in Middelburg, vanaf 1 april

Een half nieuwtje: telt dat ook? Wij vinden van wel!
 
Na de sluiting van Café Ut Babbelaertje, eind december, was er behoorlijk wat geroezemoes over de bestemming van het pand aan Vlasmarkt 14, ‘De Croone’. We kregen zelfs berichtjes van ondernemers die informeerden naar het pand. Ze waren te laat. We leerden al snel dat het pand was verkocht, we wisten alleen niet aan wie.
 
Nu weten we meer. Gistermiddag werden we even apart genomen door twee heren, die vertelden dat zij de nieuwe invulling gaan verzorgen, vanaf 1 april. Er komt weer een café. Fonkelnieuw, met een heel andere stijl, al denken we dat muziek ook daar een hele grote rol zal gaan spelen.
 
De naam van de zaak en die van de exploitanten moeten we nog even voor ons houden. Er moeten nog wat mensen persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Maar een dezer dagen mogen we meer vertellen. Dat komt goed.
 
We denken zelf dat het een aanwinst zal zijn. Er zijn altijd gaten in de markt. Dit café gaat een van die gaten vullen. Ook daarom heten we de nieuwe zaak bij voorbaat al van harte welkom in de Vlasmarkt.
 
Gerelateerd:
 
 
Foto Vlasmarkt 14 2013: Middelburg Dronk.

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg