array(1) {
  [0]=>
  int(39788)
}

Een nieuwe bestemming voor Molenwater 137 in Middelburg

Over het Het Vliegendt Hert hebben we dit jaar al behoorlijk wat geschreven, maar hoe zit het eigenlijk met het oude pand van de voormalige Wijnkoperij van Leerzem? Nou, dat is al verkocht en wel aan Saskia Goetheer. We kregen in juli een berichtje van haar en vanochtend gingen we even kennismaken. Uiteraard voor Molenwater 137.

Saskia was in het gezelschap van haar dochter, Esther Gelens en Sonja van Eenennaam. Het werd al snel duidelijk waarom die twee laatste dames er ook bij waren. Samen met hen hoopt Saskia op dit adres een centrum voor gezondheid en welzijn te realiseren. Saskia richt zich op Fysio- en manueeltherapie, Esther op coaching en Sonja is massagetherapeut.

Saskia krijgt op 15 september de sleutel. Tegen die tijd zal er ook een Facebookpagina worden gelanceerd. Diezelfde dag nog organiseert het trio een informatieavond op het adres, voor ondernemers die belangstelling hebben om ook gebruik te maken van de ruimte die het centrum biedt. Als je belangstelling hebt (iedere discipline is bespreekbaar) kun je contact met haar opnemen.

Een glimp van de binnenkant van Molenwater 137 is te zien in dit filmpje van vorig jaar, over het Middelburg Wijnfestival.

De naam volgt nog, de definitieve invulling ook. De opening van het centrum is gepland voor januari 2018. We komen er nog op terug hoe dan ook! We wensen de dames succes met hun plannen. Fijn dat dit pand weer een bestemming heeft!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Op de filmset op de Vismarkt met AWP Rekwisieten
Op de filmset op de Vismarkt met AWP Rekwisieten

AWP Rekwisieten, van Heleen en AD Petiet, staat al langer op ons lijstje om eens te bezoeken als Middelburgs bedrijf. Dat lijkt ons gewoon erg interessant. In het najaar komt […]

6 sep 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Met Diana van Hoften op bezoek bij preparateur Wim Phaff
Met Diana van Hoften op bezoek bij preparateur Wim Phaff

Het is geweldig, al die nieuwe leden voor de VOM, maar er zijn natuurlijk ook wel eens nieuwe leden waar we al regelmatig over hebben geschreven. Dat geldt zeker voor […]

6 sep 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Video: Intro Festival Zeeland in Middelburg, 5 september 2017
Video: Intro Festival Zeeland in Middelburg, 5 september 2017

Over dansen aan zee gesproken: zo rond vijven dachten we even dat het niet zo druk zou worden in de stad misschien, maar dat idee zetten we na het avondeten […]

6 sep 2017