array(1) {
  [0]=>
  int(2194)
}

Een nieuwe eigenaar voor B&B ’t Poorthuys en De Koepoort Appartementen in Middelburg

Een nieuwe eigenaar voor B&B ’t Poorthuys en De Koepoort Appartementen! Jeanine Speelman heeft zowel de B&B als de appartementen overgenomen van Peter Blom en Simon Appleyard. Morgen ontvangt ze haar eerste gasten al.

Dit nieuws komt voor ons niet helemaal als een verrassing. Peter appte ons – heel netjes – op 12 maart al, met de mededeling dat de bedrijven verkocht zouden worden. Hij wist dat we het snel onder ogen zouden krijgen, en vroeg ons er nog even niet over te schrijven.

Peter en Simon wilden aanvankelijk stoppen om iets anders te gaan doen, maar al snel bleek dat dat niet door zou gaan. ’t Poorthuys stond toen echter al in de verkoop. Ze dachten dat de coronacrisis roet in het eten zou gooien, maar Jeanine, met ondersteuning van haar ouders meldde zich als kandidaat. In juni was de deal een feit. De sleuteloverdracht nu dus ook.

Op het verhaal van Jeanine, die afkomstig is uit Friesland, komen we later nog terug, op het moment dat ze alles op orde heeft. We feliciteren haar in ieder geval met de overname, en we heten haar hartelijk welkom in Middelburg.

Peter en Simon blijven ook behouden voor de provincie. Concrete plannen zijn er nog niet, maar ze blijven in ieder geval wel op Walcheren wonen. Ze gaan nu eerst eens een paar weken samen fietsen over het eiland, want dat is er in die zeven jaar eigenlijk niet of nauwelijks van gekomen. Hen danken we voor die jaren ondernemen in de stad. Tot gauw!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-bb-t-poorthuys-in-middelburg/

Opgeleverd! Een kijkje in de Koepoort Appartementen in Middelburg

Monumentaal! Een kijkje in de toekomstige B&B Koepoort in Middelburg

Volgende verhalen

Afbeelding #002 voor het verhaal Lavooy Mode verdwijnt na 120 jaar uit Middelburg
Lavooy Mode verdwijnt na 120 jaar uit Middelburg

‘De ondergeteekende maakt het geachte publiek van Middelburg en omstreken bekend dat hij de zaak van zijn schoonvader B. Pluijmers heeft overgenomen en beveelt zich minzaam aan ook als kleermaker.’ […]

25 sep 2020
Afbeelding #007 voor het verhaal Het Zeeuwse Licht in Middelburg
Het Zeeuwse Licht in Middelburg

Dreigende luchten. Twee regenbogen. Het silhouet van de stad. We waren benieuwd wie al die mensen waren, die vanochtend stonden te schilderen onder het afdak van de ZB, aan de […]

25 sep 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Hoe Common House Elliott zich in wil zetten voor Middelburg
Hoe Common House Elliott zich in wil zetten voor Middelburg

Eerder deze week schreven we al over de inzet van studenten van University College Roosevelt bij het opruimen van zwerfafval in de stad. Donderdag spraken we in het stadhuis vervolgens […]

26 sep 2020