array(9) {
 [0]=>
 int(2380)
 [1]=>
 int(2379)
 [2]=>
 int(2378)
 [3]=>
 int(2377)
 [4]=>
 int(2376)
 [5]=>
 int(2375)
 [6]=>
 int(2374)
 [7]=>
 int(2373)
 [8]=>
 int(2372)
}

Een nieuwe eigenaar voor Kijkkamer Middelburg

De vaste klanten van opticien Kijkkamer in de Segeersstraat lazen het twee weken geleden al op een kaartje van Frits en Judith Bijl:

“Bedankt. Zoals sommigen van u weten hebben wij vanwege de gezondheid van Frits enige tijd geleden besloten op zoek te gaan naar opvolging voor kijkkamer. Onlangs is Rowena Valk op ons pad gekomen. Rowena is al jaren werkzaam in de optiek als opticien, is enthousiast en wil met volle inzet de winkel met dezelfde visie en kwaliteit voortzetten.”

Van een feestelijke overname is in dit geval natuurlijk geen sprake, maar toen we vanochtend spraken met Frits en Rowena was het wel een warm en fijn gesprek.

Kijkkamer blijft Kijkkamer, dat is eigenlijk de belangrijkste conclusie. Rowena staat sinds deze week in de winkel, maar is in de afgelopen weken al wegwijs gemaakt door Frits. Het concept is goed doorgesproken, de apparatuur is uitgelegd, het voorstelrondje in de Segeersstraat loopt, enzovoort.

Rowena zelf behoefde bij ons geen introductie. Dat ze opticien is wisten we niet, maar we maakten dik twee jaar geleden wel al kennis met haar en haar man, toen ze in een filmpje vertelde over haar bedrijf 3D print 4U. Dat bedrijf blijft gewoon bestaan, maar heeft verder niets van doen met Kijkkamer.

T.z.t gaan we graag nog eens terug naar Rowena, om te horen hoe de nieuwe wending bevalt.

Voor nu wensen we haar veel plezier en succes met haar mooie nieuwe winkel, en wensen we de familie Bijl veel sterkte. Bedankt voor al die jaren ondernemerschap, Frits!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/je-zwangerschap-vastgelegd-op-bezoek-bij-3d-print-4u/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Kees en Mirjam zijn getrouwd
Zij zijn De Stad: Kees en Mirjam zijn getrouwd

Mooi hoor! 15 jaar samen en nu getrouwd. Gefeliciteerd, Kees Berwald en Mirjam Wondergem! #ZijzijnDeStad

3 okt 2020
Afbeelding #007 voor het verhaal Nieuwe leden welkom, bij Juliana Korpsen Middelburg
Nieuwe leden welkom, bij Juliana Korpsen Middelburg

Toen Bianca Alewijnse-Joosse onlangs vertelde dat Juliana Drum & Bugle Corps in Middelburg deze maand zou gaan starten met ledenwervingsacties vonden we dat een mooie aanleiding om nu eindelijk eens […]

3 okt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Balansfontein Middelburg kleurt weer roze
Balansfontein Middelburg kleurt weer roze

De Balansfontein in Middelburg is weer even roze. Els Vogel schrijft op Facebook: Hij is er weer! Sta ook dit jaar weer even stil bij de (late) gevolgen van borstkanker. […]

4 okt 2020