array(1) {
  [0]=>
  int(12881)
}

Een nieuwe eigenaar voor Two Ladies Like etnisch wonen

Een koerswijziging van jewelste bij Two Ladies Like etnisch wonen, advies & styling! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Diana van Hoften heeft de zaak verkocht. Per 1 juni is Marianne Duynhouwer de nieuwe eigenaresse.

Met Marianne maakten we zojuist kennis. Op haar komen we later uitgebreider terug, want deze vrouw doet nog veel meer! Ze had nog niet eerder een eigen winkel, maar wel veel ervaring in de retail. Ze werkte jaren bij Omoda, bijvoorbeeld, en nu nog bij Steps.

En Diana dan? Nou: die nam een ingrijpende beslissing maar zeker geen dramatische. Ze is bijna 30 jaar ouder dan Marianne en ze wil gewoon meer inzetten op de kwaliteit van het leven. Ze gaat zich nu, onder eigen naam, volledig richten op interieuradvies en -styling en ze wil daarnaast meer tijd overhouden voor reizen met haar lief, voor dochter en kleinzoon, en voor nog meer van die dingen die er écht toe doen.

Marianne heeft ook de naam en alle uitingen van de zaak overgenomen, dus in principe verandert er verder niets. Diana verdwijnt echt uit de zaak maar dus niet uit beeld. Er is al een nieuwe bus, en een nieuwe website en huisstijl zijn in de maak. Tot die tijd is ze bereikbaar via 06-10761600.

We wensen allebei de dames heel veel plezier en succes met hun ondernemingen. En Diana bedanken we bij dezen natuurlijk ook nog voor haar inzet voor Middelburg als winkelstad. Boks!

Oh, en voor we het vergeten: Zola Kids blijft ook gewoon!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/two-ladies-like-living-en-zola-kids-heropend-in-geerepassage/

Profiel
Afbeelding #009 voor het verhaal Van Geerepassage naar Lange Noordstraat: Eclectisch Wonen is verhuisd
Eclectisch Wonen
Lange Noordstraat 4
Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Shop for Geek opent eerste Nederlandse winkel...in Middelburg
Shop for Geek opent eerste Nederlandse winkel…in Middelburg

Oh, wat een leuk nieuwtje is dit! Shop For Geek komt naar Middelburg! Ergens halverwege juni wordt aan Nieuwe Burg 13 (voorheen De Style Boutique) de eerste Nederlandse winkel van […]

18 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Michel van de Linde over Stadsfeesten Middelburg 2019
Michel van de Linde over Stadsfeesten Middelburg 2019

Over drie weken beginnen de Stadsfeesten Middelburg! Nu overal de posters en flyers beginnen op te duiken wordt het tijd om er hier ook ook eens wat meer over te […]

18 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal In beeld: Vrijwilligersmarkt Middelburg 2019
In beeld: Vrijwilligersmarkt Middelburg 2019

Het kan niet vaak genoeg geroepen worden: vrijwilligers maken en zijn De Stad! Vandaag zijn er ongeveer 50 vrijwilligersorganisaties aanwezig op de Markt om zichzelf te presenteren. Van het Rode […]

18 mei 2019