Geplaatst op 17 mei 2019

Een nieuwe eigenaar voor Two Ladies Like etnisch wonen

Een koerswijziging van jewelste bij Two Ladies Like etnisch wonen, advies & styling! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Diana van Hoften heeft de zaak verkocht. Per 1 juni is Marianne Duynhouwer de nieuwe eigenaresse.

Met Marianne maakten we zojuist kennis. Op haar komen we later uitgebreider terug, want deze vrouw doet nog veel meer! Ze had nog niet eerder een eigen winkel, maar wel veel ervaring in de retail. Ze werkte jaren bij Omoda, bijvoorbeeld, en nu nog bij Steps.

En Diana dan? Nou: die nam een ingrijpende beslissing maar zeker geen dramatische. Ze is bijna 30 jaar ouder dan Marianne en ze wil gewoon meer inzetten op de kwaliteit van het leven. Ze gaat zich nu, onder eigen naam, volledig richten op interieuradvies en -styling en ze wil daarnaast meer tijd overhouden voor reizen met haar lief, voor dochter en kleinzoon, en voor nog meer van die dingen die er ├ęcht toe doen.

Marianne heeft ook de naam en alle uitingen van de zaak overgenomen, dus in principe verandert er verder niets. Diana verdwijnt echt uit de zaak maar dus niet uit beeld. Er is al een nieuwe bus, en een nieuwe website en huisstijl zijn in de maak. Tot die tijd is ze bereikbaar via 06-10761600.

We wensen allebei de dames heel veel plezier en succes met hun ondernemingen. En Diana bedanken we bij dezen natuurlijk ook nog voor haar inzet voor Middelburg als winkelstad. Boks!

Oh, en voor we het vergeten: Zola Kids blijft ook gewoon!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/two-ladies-like-living-en-zola-kids-heropend-in-geerepassage/Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg