Geplaatst op 07 november 2016

Een nieuwe formule voor de KPN-winkel in Middelburg

Kijk er nog maar eens goed naar, want na a.s. zaterdag zal de KPN Winkel Middelburg in de Lange Delft er nooit meer hetzelfde uitzien. De zaak gaat dan namelijk twee weken dicht voor een ingrijpende verbouwing, die in de flyer geen verbouwing wordt genoemd, maar een vernieuwing.

Dat is niet eens ten onrechte ook, bleek vanmiddag uit een gesprekje met winkelmanager Dennis Castel. Hij vertelde dat na een periode van proefdraaien in een paar grotere steden KPN de nieuwe winkelformule nu gaat doorvoeren in alle (meer dan 180) vestigingen in Nederland. De vestiging in Middelburg zit bij de eerste 12, ook omdat die vestiging bij een interne verkiezing werd verkozen tot de meest klantvriendelijke winkel van het concern.

Als de vernieuwing is afgerond gaan we natuurlijk nogmaals een kijkje nemen, maar als je nu al wilt weten wat ons te wachten staat kun je via de links hieronder indrukken opdoen. Dennis vertelde ook nog dat KPN voor het concept de hulp heeft ingeroepen van retailspecialisten van Apple. Dat belooft wat!

Tijdens de verbouwing/vernieuwing kun je wel terecht bij de vestigingen in Goes en Terneuzen.

corporate.kpn.com/kpn-actueel/nieuwsberichten-1/nieuwe-kpn-winkelformule-breidt-uit.htm

qyn.nl/nieuwe-formule-kpn-winkel

www.marketingtribune.nl/food-en-retail/nieuws/2015/05/kpn-introduceert-geheel-nieuwe-winkelbeleving-in-den-haag-en-haarlem/index.xml

De laatste foto, van het nieuwe concept, is afkomstig van de site qyn.nl.


Delen op