array(1) {
  [0]=>
  int(23848)
}

Een nieuwe website voor de Rode Pilaren

Onlangs spraken wij met Peter Gruys van Rode Pilaren over de manier waarop hij zijn winkel online en offline in de markt zet.

Hij vertelde ons dat hij al een jaar of 10 werkt met een vaste webdesigner, een webredacteur, een grafisch vormgever én een blogger. Wat hem betreft een investering die zich nog altijd uitbetaald en hem al jaren buiten de provincie brengt. Er is enige durf voor nodig, maar dan heb je ook wat. Hij vertelde er meteen bij dat er binnenkort een vernieuwde website aan zat te komen.

Laat die nou net online zijn! Omdat wij nooit te beroerd zijn om nieuwe websites van onze ondernemers onder de aandacht te brengen: neem eens een kijkje op de nieuwe www.rodepilaren.nl!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Wij zijn De Stad! Zeelandia Middelburg verliest voor het eerst na 6 wedstrijden, maar viert het verlies met trots. Ook voor de ondernemers!

12 okt 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

Vanmiddag in Café Schuttershof de eerste Rocksessie van het seizoen, met Jo De Roeck als gast. Jo De Roeck is een Belgische singer/songwriter, gitarist en frontman van de rockformatie THE3rdMAN. […]

12 okt 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

Je kunt het maar weten! Gemeente Middelburg schrijft: “Morgen (dinsdag) vanaf 7.30 uur wordt de klepel van de Bourdonklok van de Lange Jan vervangen. De klepel van de klok is […]

13 okt 2014