Geplaatst op 10 september 2019

Een Open Dag voor iedereen, bij Sturm en Dekker in Middelburg

We hebben in de afgelopen vijf jaar al heel wat Middelburgse bedrijven bezocht maar tegelijkertijd ook nog heel veel bedrijven niét, zeker niet als het gaat om de grotere bedrijven op onze industrieterreinen.

Neem nu zo’n klinkende naam als Sturm en Dekker sloopwerken BV. Die naam is zó klinkend dat we zelfs een stel kennen dat hun tweeling zo noemt, als ze weer eens hebben huisgehouden in de woonkamer. Daar kunnen wij altijd hartelijk om lachen.

Maar bij het echte sloopbedrijf, aan de Kleverskerkseweg, waren we nog nooit geweest. Daar kwam vorige week verandering in. We hadden niet veel tijd, maar in het kader van de Open dag Sturm en Dekker te Middelburg, aanstaande zaterdag, besloten we toch even af te spreken met André Verheijke, de voormalig directeur van het bedrijf. Hij leidde ons in een half uurtje rond over het terrein.

André bleek een prachtige kerel, een echte Zeeuw zonder poespas, die enthousiast vertelde over de geschiedenis van het Walcherse bedrijf. Toen hij eenmaal van wal was gestoken beseften we dat we niet genoeg zouden hebben aan dat half uurtje. Toen we thuis door het jubileumboek, ‘Slopers om op te bouwen’, bladerden werd dat nog eens bevestigd. Over dit bedrijf kun je úren babbelen. Er komt dus zeker nog een uitgebreider vervolg.

Nu lopen we alvast vooruit op de weekendagenda en verwijzen we graag naar de open dagen. Aanstaande vrijdag voor relaties, zaterdag voor het publiek. Een buitenkansje voor de liefhebbers, want er is veel veranderd sinds de doorstart in 2016. Gaat dat zien!

www.sturmendekker.nl/open-dag/

Nu alvast meer lezen? Check:

www.pzc.nl/overig/een-halve-eeuw-jekkeren-beulen-buffelen-en-bikken~a928e761/

www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/51376/sturm-en-dekker-maakt-doorstart

wijzijndestad.com/agenda/?van=10-09-2019&tot=10-10-2019


Delen op