array(1) {
  [0]=>
  int(36063)
}

Een uitnodiging voor alle ondernemers in Middelburg centrum

Een uitnodiging voor alle ondernemers in Middelburg centrum!

Er zijn allerlei ontwikkelingen bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM), waar Wij zijn De Stad deel van uitmaakt. Daar komen we later nog uitgebreider op terug, maar een ontwikkeling willen we nu alvast belichten: de VOM werkt ook aan een nieuw model voor overleg met alle ondernemers, en organiseert in dat kader een aantal bijeenkomsten voor de verschillende deelgebieden van de binnenstad (Markt, Nieuwe Burg, Lange Delft, Langeviele en de zijstraten).

De VOM werd opgericht in de zomer van 1993, juist om de krachten van alle afzonderlijke verenigingen te bundelen. Die krachtenbundeling wordt uiteraard gekoesterd. Maar:

Sinds enige tijd ontmoeten de ondernemers aan de Markt elkaar om de paar maanden. Om bij te praten, te bespreken hoe het gaat, te praten over openingstijden, problemen en gezamenlijke activiteiten. Maar bovenal om elkaar te kennen en elkaar te vinden wanneer het nodig is.

Met deze positieve ontwikkeling in gedachten, wil de Vereniging Ondernemers Middelburg proberen om ondernemers in de andere straten kennis te laten maken met dit model.

Het bestuur van de VOM heeft zich de afgelopen jaren op de meest uiteenlopende thema’s ingezet, maar beseft dat het werk soms te onzichtbaar is en dat er ondernemers zijn die de weg naar de VOM niet weten te vinden (en andersom). De VOM wil de organisatie daarom gaan omdraaien. Van top-down, naar ‘van onderen af’. De ondernemer moet centraal staan, vanuit zijn of haar eigen straat.

Wij nodigen u uit voor een bijeenkomst met de collega’s uit uw winkelgebied. Als u niet kunt op een bepaalde avond, dan bent u van harte welkom op een andere bijeenkomst. Het worden informele avonden, met een wijntje, een biertje en een bitterbal. Direct na sluitingstijd: van 18.15 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd op een van de volgende momenten:

Nieuwe Burg en omstreken
Dinsdag 31 januari, 18.15 uur
Locatie: Lien Fashion

Lange Delft: en omstreken
Dinsdag 7 februari, 18.15 uur
Locatie: Desafinado Jazz Eetcafe

Langeviele en omstreken
Woensdag 15 februari, 18.15 uur
Locatie: Cafe de Geere

Ondernemers ‘zijstraten’
Dinsdagavond 21 februari, 18.15 uur
Locatie: Wooncafé

Ondernemers Markt
Wordt binnenkort weer gepland…

Het zou fijn zijn als u zich aanmeldt bij Jelmer Oskam, secretaris van de VOM, via ons nieuwe mailadres: info@ondernemersmiddelburg.nl

Deze tekst is ook te lezen in de nieuwsbrief van de VOM.

Krantenknipsel PZC 1993: Krantenbank Zeeland Zeeuwse Bibliotheek.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Lineke Broos is De Stad
Lineke Broos is De Stad

Uit de reeks Stadsgezichten van Ton Stanowicki deze keer: Lineke Broos. Lineke kwam hier al eens eerder voorbij, in een item over KING Kaart Zeeland, maar iets zegt ons dat […]

28 jan 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Boeketterie Middelburg bestaat 20 jaar!
Boeketterie Middelburg bestaat 20 jaar!

Hoera! Boeketterie Middelburg bestaat 20 jaar! Als dank is er vandaag een attentie voor alle klanten (en we zeggen lekker niet wat, ook al omdat we verzuimden daar navraag naar […]

29 jan 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Bijou Lederwaren stopt ermee. Na 77 jaar!
Bijou Lederwaren stopt ermee. Na 77 jaar!

Nogmaals schrikken vandaag! Bijou Lederwaren gaat ermee stoppen. Na 77 jaar! Per 11 maart houdt de winkel op te bestaan. Daarmee verdwijnt een icoon uit het Middelburgse straatbeeld. Dik een […]

31 jan 2017