Geplaatst op 25 augustus 2015

Een website voor Wij zijn De Stad

Het was niet bij iedereen onopgemerkt gebleven: een paar weken geleden verscheen op onze pagina opeens een nieuw logo. Dat logo, gemaakt door door Lilian Remijn van Zint was echter nog maar een aanzet. Binnen nu en een paar (laten we zeggen twee) weken krijgt Wij zijn De Stad ook een eigen website, gemaakt door Z2 Design, op basis van de stijl die Lilian ontwikkelde (noodgedwongen in zeer korte tijd). Die site zal de inhoud van onze pagina met de bestaande website van de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) combineren en ook verwijzen naar bijvoorbeeld Uit in Middelburg.

Vanmiddag hadden we even een kort overleg met Z2 in Herberg en we werden gewoon een beetje blij toen we zagen dat alles wat wij op Facebook publiceren nu ook automatisch op de site verschijnt, inclusief alle foto’s. Het grote voordeel is dan dat Google er ook mee overweg kan, en dat je oudere bijdragen (het zijn er inmiddels toch al honderden) veel makkelijker terug kunt vinden. Facebook is niet ideaal, wat dat betreft.

Wordt zeer binnenkort vervolgd, met het het wat uitgebreidere verhaal, maar wij zijn nu al tevreden. Alvast. Bij voorbaat. Jazeker!


Delen op