array(1) {
  [0]=>
  int(31323)
}

Eerste Hulp bij Bierongeluk!

Op de valreep van een weekje vakantie nog een leuk nieuwtje uit de Gravenstraat! Daar, op nummer 14, openen Marco en Stephanie van Eerste Hulp bij Bierongeluk eind mei een bierwinkeltje -of EHBBO-post- met de naam Hoplala. Marco was al in dit pand gevestigd met zijn onderneming Meneer Evenhuis (en blijft er onder die vlag ook kantoor houden) maar er komt dus een uitbreiding. We citeren van de pagina van EHBBO:

“Het voorraadje van onze bierbus wordt vanaf eind mei een winkeltje!

Hoplala is de naam van deze EHBBO-post. In dit kleinste bierwinkeltje van Zeeland, vind je grootse bieren in grote flessen. Een beperkte selectie van ca. 100 soorten écht goed spul, het meeste in 75cl flessen, veel hoevebieren/farmhouse ales, bier met wortels en een goed verhaal.

Er komt ook een hoek met cider, poiré, pommeau, pineau en maitrank. Verder vind je bij ons straks bierboeken, all round-degustatieglazen en bierklimaatkasten. En je kunt een hoop advies krijgen, bijvoorbeeld over welk bier het best bij een bepaald gerecht past.

Ten slotte gaan we ook cursussen, proeverijen, trips en andere evenementjes organiseren. Je kunt sowieso altijd terecht voor een proefglaasje of een mini-proeverijtje.

Kortom, dat wordt beter bieren met Hoplala!”

Marco heeft zijn handen nu nog vol aan de organisatie van Cuisine Machine (13 t/m 16 mei in de Machinefabriek Vlissingen) maar daarna gaat hij meteen aan de slag. Een leuke verrijking van de straat, een leuke verrijking van de stad. Proost!

Foto: Marco Evenhuis

Profiel
Afbeelding #000 voor het profiel van Hoplala!
Hoplala!
Gravenstraat 14
Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Een nieuw Visrestaurant in de Sint Janstraat in Middelburg
Een nieuw Visrestaurant in de Sint Janstraat in Middelburg

Leuk nieuws: nog voor de zomervakantie openen Patricia Buitelaar en Albert Minderhoud een nieuw visrestaurant aan Sint Janstraat 34 (het pand waar tot december vorig jaar Il Senso was gevestigd). […]

8 mei 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Bevrijdingsdag Middelburg 2016
Bevrijdingsdag Middelburg 2016

Ook al is chef Wij zijn de Stad even op vakantie, moeten we op zo’n mooie dag toch even de voelsprieten uitgooien! Op het Abdijplein is het lekker druk tijdens […]

8 mei 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Kunstuitleen Walcheren van Vlissingen naar Middelburg
Kunstuitleen Walcheren van Vlissingen naar Middelburg

Wij balen hier nog dagelijks van het feit dat kranten van na 1945 uit de Krantenbank Zeeland van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland nu al meer dan een jaar […]

10 mei 2016