Geplaatst op 03 mei 2016

Eerste Hulp bij Bierongeluk!

Op de valreep van een weekje vakantie nog een leuk nieuwtje uit de Gravenstraat! Daar, op nummer 14, openen Marco en Stephanie van Eerste Hulp bij Bierongeluk eind mei een bierwinkeltje -of EHBBO-post- met de naam Hoplala. Marco was al in dit pand gevestigd met zijn onderneming Meneer Evenhuis (en blijft er onder die vlag ook kantoor houden) maar er komt dus een uitbreiding. We citeren van de pagina van EHBBO:

“Het voorraadje van onze bierbus wordt vanaf eind mei een winkeltje!

Hoplala is de naam van deze EHBBO-post. In dit kleinste bierwinkeltje van Zeeland, vind je grootse bieren in grote flessen. Een beperkte selectie van ca. 100 soorten écht goed spul, het meeste in 75cl flessen, veel hoevebieren/farmhouse ales, bier met wortels en een goed verhaal.

Er komt ook een hoek met cider, poiré, pommeau, pineau en maitrank. Verder vind je bij ons straks bierboeken, all round-degustatieglazen en bierklimaatkasten. En je kunt een hoop advies krijgen, bijvoorbeeld over welk bier het best bij een bepaald gerecht past.

Ten slotte gaan we ook cursussen, proeverijen, trips en andere evenementjes organiseren. Je kunt sowieso altijd terecht voor een proefglaasje of een mini-proeverijtje.

Kortom, dat wordt beter bieren met Hoplala!”

Marco heeft zijn handen nu nog vol aan de organisatie van Cuisine Machine (13 t/m 16 mei in de Machinefabriek Vlissingen) maar daarna gaat hij meteen aan de slag. Een leuke verrijking van de straat, een leuke verrijking van de stad. Proost!

Foto: Marco EvenhuisMeer verhalen over Hoplala!

Geopend in de Gravenstraat in Middelburg: Hoplala

Superleuk! Gisteravond was Hoplala in de Gravenstraat, van Marco Evenhuis en Stephanie Huibregtse, voor het eerst ‘officieel’ geopend. Wij gingen uiteraard even een kijkje nemen en waren oprecht onder de…

Lees meer

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg