Geplaatst op 17 september 2018

Eerste Zeeuwse vestiging Finzie opent aan Herengracht in Middelburg

Anderhalve maand geleden hadden we het voornemen om een kijkje te nemen in de tijdelijke galerie aan Herengracht 8, maar die ene keer dat we het probeerden was die gesloten, later kwam het er niet meer van.

En opeens is daar een nieuwe bestemming: Finzie! Wij hadden daar eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar de franchisenemer die daar vandaag gaat beginnen, Jeremy van Aalst, vertelde er graag meer over, afgelopen vrijdag. Héél kort samengevat: Finzie is ‘een jonge franchiseformule op het gebied van hypotheekadvies, die de markt verovert met lagere tarieven, zonder aan kwaliteit in te boeten’.

Of dat ook echt zo is laten we aan de specialisten over, maar feit is wel dat Finzie behoorlijk snel groeit. De vestiging aan de Herengracht is de eenendertigste in Nederland en de eerste in Zeeland. In 2019 zouden er 150 vestigingen in alle provincies moeten zijn. Daar kun je meer over lezen op www.infinance.nl/branche/finzie-rolt-loper-nieuwe-franchisers/.

Voor Jeremy is het natuurlijk wel even spannend om voor zichzelf te beginnen, na zijn jaren bij Veldsink Adviesgroep Zeeland, maar hij heeft er zin in. Zijn bureaustoel zat deels nog in het plastic van de leverancier, maar zijn uitzicht was al volop in beweging. In het groepje voor de deur ook een man die uitriep dat hij nu ook wel eens op de foto wilde. Hij is een bekend gezicht op het terras van VRIENDSCHAP cafe restaurant, weten we alleen.

Maar dat allemaal terzijde. Finzie is vanaf vandaag geopend in Middelburg. Veel succes, Jeremy!

finzie.nl


Delen op