Geplaatst op 18 maart 2016

Eigenwijzz opent Bakkerijzz in de Beddewijkstraat, op 1 april

Zojuist waren we op uitnodiging van Michelle Bartlett van Brasserie Eiggenwijzz in de Beddewijkstraat. Daar, op nummer 2, opent zij op 1 april een eigen bakkerij onder de naam Bakkerijzz. Michelle ging graag even op de foto met het team dat straks het eigen brood en de taarten zal gaan bakken. De teamleden lieten weten dat ze er nu al enorm veel zin in hebben.

Bakkerijz zal vooral worden gebruikt voor zelfvoorziening, maar op bestelling kunnen wel taarten worden geleverd. Michelle benadrukte dat de zaak geen concurrent zal worden voor bestaande bakkers. Voorlopig zal ook nog gewoon worden afgenomen van Bakkerij Maljaars vof, verderop in de straat.

Michelle verklapte ook nog dat het pand boven en naast de bakkerij ook volledig verbouwd wordt. De eigenaar uit Den Haag gaat daar een Bed & Breakfast beginnen (waarbij Bakkerijzz uiteraard zal zorgen voor het ontbijt voor de gasten). Daar komen we later nog op terug.

Tonnie Dieleman stond overigens ook net een ijsje te happen op de hoek van de straat, in het gezelschap van een tros kinderen. Vrolijkheid alom. Hij vroeg zich af waar de oude eigenaresse van het winkeltje dat er voorheen zat is gebleven. Wij waren dat winkeltje eerlijk gezegd vergeten, maar hebben wel het gevoel dat we er een paar prachtige verhalen aan gemist hebben.

Maar allez, een nieuwe bestemming. Goed hoor! We wensen Michelle, haar man én al hun kanjers veel succes met de nieuwe zaak! #julliezijndestad


Delen op