Geplaatst op 25 juli 2018

Ella zoekt een opvolger voor Lunchroom Imagine in Middelburg

Toen we vanochtend bij haar aanschoven op het terras van imagine-middelburg viel Ella de Putter met de deur in huis. Daarom doen wij dat nu ook: Ella zoekt iemand die haar zaak, aan Nieuwe Burg 39, wil overnemen.

We schreven in februari nog dat het goed gaat met de zaak. Dat is volgens Ella nog steeds het geval, maar na anderhalf jaar beseft ze dat hier haar roeping niet ligt. Ze is heel graag bezig met biologisch voedsel, maar het leiden van een horecazaak kost haar meer tijd en energie dan ze had gehoopt. Ze houdt te weinig tijd over haar gezin bovendien.

Via de website van Imagine en via de links hieronder kun je meer te weten komen over de zaak. Als je belangstelling hebt kun je langsgaan bij Ella, of haar een mailtje sturen via info@imagine-middelburg.nl.

We kunnen wel iets zeggen over de mogelijkheden. Ella huurt het pand, en heeft een driejarig contract, sinds februari 2017. Het is mogelijk om de hele zaak, inclusief inboedel, over te nemen, maar de zaak kan ook eerst gehuurd worden bijvoorbeeld, al dan niet met ondersteuning van Ella. Naar bedragen en andere zaken hebben we niet gevraagd. Dat mogen belangstellenden zelf doen.

Ella zit niet op de schopstoel, maar desondanks hopen we dat ze snel opvolgers zal vinden. Succes daarmee!

www.imagine-middelburg.nl/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-imagine/

wijzijndestad.com/verhalen/geopend-aan-de-nieuwe-burg-lunchcafe-imagine/

wijzijndestad.com/verhalen/video-lunchcafe-imagine-aan-de-nieuwe-burg-opent-volgende-week/Meer verhalen over Imagine

Welkom bij de VOM, Imagine!

Valentijnsdag! Voor sommige mensen is dat het moment om de (heimelijke) liefde te vieren, maar Ella de Putter viert iets anders: haar lunchcafé Imagine, aan Nieuwe Burg 39, bestaat vandaag precies…

Lees meer