array(1) {
  [0]=>
  int(15573)
}

Enjoy Life: je woonruimte verhuren zonder de rompslomp

Het ging hier al vaak over de hotels, appartementen en B&B’s van Middelburg maar als iemand ons vraagt hoeveel slaapgelegenheden de stad precies heeft, dan moeten we het antwoord schuldig blijven. Als je op https://www.airbnb.nl zoekt op ‘Middelburg’ krijg je meer dan 300 zoekresultaten (al zitten daar ook adressen buiten de stad tussen). Anderzijds zijn er ook B&B’s die niet op Airbnb staan natuurlijk.

Maar er is geen twijfel over mogelijk: er is veel vraag naar slaapplaatsen en die vraag neemt voorlopig waarschijnlijk niet af. Eerder deze week schreef de PZC dat het Nederlands Bureau voor Toerisme voorspelt dat het aantal buitenlandse toeristen aan de Walcherse kust tot 2030 met zeker vijftig procent zal toenemen, in vergelijking tot 2017. Dat is nogal wat.

Onlangs maakten we kennis met de Middelburgse Suzanne Lievense. Ze startte dit jaar met haar bedrijf Enjoy Life – co host. Op de website vat ze zelf prima samen wat Enjoy Life doet:

“Met Enjoy Life zorg ik er met een persoonlijke aanpak voor dat uw woonruimte tijdelijk succesvol verhuurd wordt via Airbnb. Jarenlange ervaring binnen de verhuur zet ik als Airbnb co-host graag voor u in om u geheel te ontzorgen bij de verhuur van uw woonruimte.”

Suzanne legt de focus op Middelburg maar ze heeft inmiddels ook klanten in Walcherse dorpen. Er zijn genoeg mensen die hun huis best willen verhuren, maar opzien tegen al het gedoe dat erbij komt kijken. Suzanne regelt dat gedoe desgewenst hélemaal voor je, maar ze is ook bereid er een deel van voor haar rekening te nemen. Zie https://enjoylifecohost.nl/diensten.

Voor zover wij weten is Enjoy Life het eerste bedrijf in Middelburg dat deze diensten aanbiedt. Je zou het best regionaal pionieren kunnen noemen. Ook daarom zijn we heel benieuwd hoe het bedrijf zich zal ontwikkelen de komende tijd.

We wensen Suzanne in ieder geval veel succes!

https://enjoylifecohost.nl/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Leo Hannewijk komt thuis in Oostkerk
Leo Hannewijk komt thuis in Oostkerk

Voor de Oostkerk en het omliggende gebied is afgelopen zaterdag een nieuw tijdperk ingegaan. We zijn heel benieuwd naar alle ontwikkelingen in 2019. Een dag voor de overdracht van het […]

27 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, HEMA Middelburg
Welkom bij de VOM, HEMA Middelburg

Super! Ook HEMA Middelburg heeft zich weer aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg. Van harte welkom, HEMA!

27 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Luuks Brood!
Welkom bij de VOM, Luuks Brood!

Bijna een jaar geleden openden Luuk Brilman en Anneke Brilman-Kempe Luuks Brood & Patisserie aan Plein 1940 15. Een paar weken geleden sloten de twee zich ook aan bij de […]

28 nov 2018