Geplaatst op 18 oktober 2017

Esther en Milko, de Middelburgse deelnemers aan de Amsterdam-Dakar Challenge

Zij zijn De Uitdaging!

Twee weken geleden vertelde Esther Vis (van De Splenter Schoenen) ons dat ze samen met Milko Colsen meedoet aan de Amsterdam-Dakar Challenge, die van start gaat op 28 oktober. Hoe stoer! Drie weken lang 7000 kilometer rijden in een oude Land Rover, allemaal voor het goede doel.

Afgelopen zondag presenteerden Esther en Milko (zie hun pagina Take Two Mil&Co) hun ‘barrel’ bij Café Restaurant “De Mug”. Wij vonden dat de auto er best goed uitziet maar Milko legde uit dat schijn bedriegt. De opdracht was een auto aan te schaffen voor 500 euro en die voor maximaal 250 euro op te knappen. Dat was bijna onmogelijk. Er moest ongelooflijk veel vervangen en gerepareerd worden. Gelukkig heeft Milko er veel verstand van; hij heeft een eigen autobedrijf.

Esther liet het ingebouwde bed en keukentje zien en vertelde met een grijns dat ze ook nog een tentje heeft aangeschaft zodat ze af en toe ook buiten kan slapen. Soms snurkt ze nogal hard namelijk 🙂

Esther en Milko hebben een aantal sponsoren gevonden, maar donaties zijn uiteraard van harte welkom. Zie de bijgevoegde flyer. Wij wensen Take Two Mil&Co hoe dan ook een veilige en mooie reis naar Gambia. Veel succes!

www.amsterdamdakar.com


Delen op