Geplaatst op 18 december 2016

Extra koopzondag, Kerstmarkt en nog veel meer

Het was druk in Middelburg, de afgelopen dagen. Heel druk zelfs. Er is een goede kans dat het vandaag niet anders zal zijn. Aan de agenda zal het niet liggen in ieder geval:

Om te beginnen is er een extra koopzondag geadviseerd door de Vereniging Ondernemers Middelburg. Niet álle winkels doen daar aan mee, maar er is keuze genoeg, reken maar! Daarnaast is het vandaag de derde en laatste dag van de Kerstmarkt naast IJsbaan Middelburg, die vandaag uiteraard ook gewoon is geopend. Rotary Club Middelburg organiseert daar een Curlingtoernooi t.b.v. de actie ‘Gezonde start een gezondere toekomst’. In de grote tent vandaag Popkoor X-Stream (en Street Food Sunday). Gezellig!

Maar da’s nog niet alles. Ook in Serenitea Middelburg in de Gravenstraat begint vandaag een Kerstmarkt, die doorloopt tot 31 december. Bij het Middelburgs Minitheater wordt momenteel de voorstelling Schateiland gespeeld. Die voorstelling begint vanmiddag om 14.00 uur.

Er is ook muziek natuurlijk. In Braai-Tapperij “De Mug” is het Kerstviering, met livemuziek en hapjes. In De Spot om 16.00 uur Carter Sampson & Hidden Angenda Deluxe. In Cafe die lange speelt Jeelz Zangduo. In Café Schuttershof treden aansluitend de mannen van Copycat op. In Bar American om 19.00 uur een jamsessie. In Cafe ut babbelaertje begint dan een quiz rondom filmmuziek.

Tot slot, want we moeten toch een keertje ophouden met opsommen, wordt om 16.45 ook de kraker Ajax-PSV gespeeld. Die wedstrijd kun je onder meer gaan zien in Hart Van Middelburg, De Heeren van Holland en in Café de Koning.

Wat jullie ook gaan doen vandaag: we wensen jullie er heel veel plezier mee. Wij zijn De Winterstad!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg