Geplaatst op 12 januari 2018

Facebook wijzigt algoritme weer. Zo blijf je ons volgen.

Van die berichten waar we niet blij van worden: Facebook gaat het algoritme wéér aanpassen.

In het slechtste geval heeft dit grote impact op álle pagina’s, ook die van media, gemeenschappen, enz. Wat de gevolgen zullen zijn voor Wij zijn De Stad weten we nu nog niet, maar we zetten ons maar alvast schrap.

We horen van lezers/bezoekers regelmatig dat ze het jammer vinden dat ze veel van onze berichten missen. Dit is genoeg aanleiding om er nog eens op te wijzen dat je daar zelf wel enige invloed op uit kunt oefenen. Als je graag berichten wilt zien kun je op de Facebookpagina  ook op het pijltje in de knop ‘volgen’ of ‘volgend’ klikken, en dan kiezen voor ‘als eerste weergeven’. Je kunt zelfs meldingen aanzetten. Het helpt beslist ook als je regelmatig berichten een duimpje geeft, of er op reageert.

Als je helemaal klaar bent met dat gedonder op Facebook kun je natuurlijk ook regelmatig op wijzijndestad.com kijken. Alle stukjes die hier worden gepubliceerd, verschijnen uiteindelijk ook daar. En het kan natuurlijk ook zo zijn dat je klaar bent met ons, en inderdaad vooral berichten wil zien van je contacten. In dat geval hebben we niks gezegd natuurlijk 🙂

Hoe dan ook: jullie steun wordt steeds belangrijker mensen. Bedankt daarvoor! Alsnog en alvast…


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg