array(2) {
  [0]=>
  int(23650)
  [1]=>
  int(23651)
}

Feest op het Rozenplein in Middelburg

Feestje! Vandaag organiseren vijf ondernemers een feestelijke dag op het Geereplein, dat in het kader van Middelburg Rozenstad is omgedoopt tot Rozenplein.

Van 10 uur tot ca 16.00 uur vinden er allerlei activiteiten plaats op het plein, waaronder een rokerij van Zeeuwse producten met bijpassende kleine wijnproeverij, cup-cakes versieren, een optreden van de band Jam-Pact, make-over’s en workshops vlechten en haarstyling, kleine modeshows en ijskas met rozenijs!

Het plein is vanochtend geopend door wethouder Aalberts en wordt mogelijk gemaakt door Mrs Jones Wijnbar en Eeterij, Two Ladies Like living & shoes, De Kapper Middelburg, Lunchroom Dustoch en Brasserie Panneke.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

Historie! De Segeersstraat in Middelburg voor de Tweede Wereldoorlog, met o.a. een kleermakerij, een winkel in lakens en dekens en een kapper. Foto: Het Geheugen van Nederland.

7 sep 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

Wij zijn de stad! Vanmiddag onder meer: Kunst en Cultuurroute Middelburg en 8 uur lang muziek in Café Schuttershof. http://www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda/activiteit:kunst–en-cultuurroute.htm https://www.facebook.com/CafeSchuttershof/posts/796232527083092

7 sep 2014
Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Erbij zijn is meepraten! De wethouder twittert: @johanaalberts: Vanavond inspraakavond herinrichting plein 1940 bij Hildernisse Eten&Drinken op locatie. http://t.co/7hRkwSnKAT En: @johanaalberts: Dit zijn de plannen voor het vernieuwde plein 1940 […]

8 sep 2014