Geplaatst op 19 juni 2019

Festive Events over Thank Middelburg It’s Friday, Abdijplein 21 juni 2019

Hoewel we vooral bezig zijn met Middelburgse evenementen was ons het grote succes van Thank Goes It’s Friday natuurlijk niet ontgaan. Dat feest, in de Grote Kerk in Zo Goes, verkocht al vanaf de eerste editie in 2017 uit en werd in zeer korte tijd een evenement waar veel mensen heel graag bij willen zijn.

De organisatie achter het evenement, Festive, timmert echter niet alleen aan de weg in Goes. Daarom komt het evenement ook naar Middelburg. De eerste editie is aanstaande vrijdag, op het Abdijplein, van 17.00 tot 00.00.

Wat we kunnen verwachten van Thank Middelburg It’s Friday leggen Reza Geleedst, Sofyan Azzagari en Robert Waverijn uit in dit filmpje. Je kunt er ook over lezen op de website van Festive, waar je uiteraard ook kaarten kunt bestellen.

En over kaarten gesproken: van Festive mogen we 2 x 2 kaarten verloten. Wil je meedoen? Reageer dan even onder het bericht op Facebook. Morgen zullen we dan de twee winnaars bekend maken.

Een ding is zeker: TMIF is meer dan alleen een dance-event. Het is misschien wel de ultieme vrijdagmiddagborrel, met puike muziek, lekkere drankjes en heerlijke hapjes van het pop-up restaurantje van Hard en Ziel.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg