array(1) {
  [0]=>
  int(11480)
}

Festive Events over Thank Middelburg It’s Friday, Abdijplein 21 juni 2019

Hoewel we vooral bezig zijn met Middelburgse evenementen was ons het grote succes van Thank Goes It’s Friday natuurlijk niet ontgaan. Dat feest, in de Grote Kerk in Zo Goes, verkocht al vanaf de eerste editie in 2017 uit en werd in zeer korte tijd een evenement waar veel mensen heel graag bij willen zijn.

De organisatie achter het evenement, Festive, timmert echter niet alleen aan de weg in Goes. Daarom komt het evenement ook naar Middelburg. De eerste editie is aanstaande vrijdag, op het Abdijplein, van 17.00 tot 00.00.

Wat we kunnen verwachten van Thank Middelburg It’s Friday leggen Reza Geleedst, Sofyan Azzagari en Robert Waverijn uit in dit filmpje. Je kunt er ook over lezen op de website van Festive, waar je uiteraard ook kaarten kunt bestellen.

En over kaarten gesproken: van Festive mogen we 2 x 2 kaarten verloten. Wil je meedoen? Reageer dan even onder het bericht op Facebook. Morgen zullen we dan de twee winnaars bekend maken.

Een ding is zeker: TMIF is meer dan alleen een dance-event. Het is misschien wel de ultieme vrijdagmiddagborrel, met puike muziek, lekkere drankjes en heerlijke hapjes van het pop-up restaurantje van Hard en Ziel.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De Stationsbrug Middelburg gaat alsnog op reis, in september
De Stationsbrug Middelburg gaat alsnog op reis, in september

In maart 2018 schreven we dat de Stationsbrug vanaf september dat jaar op reis zou gaan. Dat reisje werd echter uitgesteld door de vondst van Chroom-6 in oude verflagen. Nu […]

20 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Muziek, sport en spektakel: de Middelburgse agenda van 20 t/m 23 juni 2019
Muziek, sport en spektakel: de Middelburgse agenda van 20 t/m 23 juni 2019

Over Rit & Rock voor de Molukken, Thank Middelburg It’s Friday | Abdijplein Middelburg en de officiële opening van Shop for Geek Middelburg hebben we het eerder deze week al […]

20 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Afsluiting Avondvierdaagse Middelburg 2019
Afsluiting Avondvierdaagse Middelburg 2019

De avondvierdaagse 2019 zit er weer op! Een dikke duim voor alle Middelburgse wandelaars die dit jaar meeliepen. Tot volgend jaar!

21 jun 2019