Geplaatst op 14 februari 2020

Fit Healthiek Middelburg is geopend aan de Lange Geere!

Morgen is de officiële opening én de eerste open dag van Personal training Studio Fit Healthiek Middelburg, aan Lange Geere 5. Wij zijn De Stad mocht gisteren alvast een kijkje komen nemen van Anne-Marie Lorier.
 
De beelden spreken hopelijk voor zich. Anne-Marie heeft er een smaakvolle, comfortabele studio van gemaakt, met een hele fraaie loungeruimte, een kantoortje en kleedkamers met eigen douches, wat planten en alleen maar nieuwe apparatuur. “Als ik het doe wil ik het wel goed doen”, zei ze met een glimlach. En gelijk heeft ze!
 
We veerden in ieder geval heerlijk, over die zachte vloer en we gluurden natuurlijk ook even door de brilletjes in de etalage, die speciaal voor gluren zijn gemaakt. Leuk, leuk, leuk.
 
Op www.fithealthiek.nl en de Facebookpagina van Fit Healthiek kun je meer lezen over de studio. In het filmpje vertelt ze er uiteraard ook het een en ander over.
 
Een mooie, sportieve aanwinst voor Middelburg, in het hart van De Stad. We wensen Anne-Marie en haar collega heel veel succes met hun onderneming!

 
Gerelateerd:
 

Delen op