Geplaatst op 28 september 2019

Fit20 Middelburg officieel geopend in de Vrijlandstraat

Afgelopen vrijdag was in de Vrijlandstraat de officiƫle opening van Fit20 Middelburg, door wethouder Chris Simons. Bij die opening waren we niet van de partij, maar eerder die dag waren we er wel, om kennis te maken met de vrouw die deze vestiging van de franchiseformule zal runnen: Chenine Pals. Toen we aankwamen stond ze net tekst en uitleg te geven aan een groep belangstellenden, waaronder een aantal medewerkers van Reclassering Nederland, die een paar verdiepingen hoger in het pand werken.

Hoe de methode van fit20 Nederland precies werkt en hoe mensen het ervaren gaan we zelf niet proberen uit te leggen. We verwijzen graag naar de website en een aantal links naar artikelen onderaan dit bericht. Kort gezegd komt het erop neer dat je werkt aan je fit- en gezondheid in twintig minuten per week. Het is een hoog-intensieve methode, en toch schijn je er niet of nauwelijks van te gaan zweten. Je kunt meteen weer terug naar kantoor.

We hadden er zelf nog niet eerder van gehoord, maar nieuw is deze formule zeker niet. De studio van Chenine is de 134e in Nederland en de 2e in Zeeland. Goes had fit20 Goes al een paar jaar, fit20 Vlissingen opent volgende maand. Het bedrijf groeit letterlijk als kool.

Na de prettige kennismaking struinden we uiteraard ook nog even rond in de omgeving. De kantoorgebouwen in de Vrijlandstraat zijn verder niet zo bijzonder, maar we vonden het grappig om te zien dat Fit20 is gevestigd in het souterrain van het pand dat we zelf nog steeds ‘Rijkswaterstaat’ noemen. Die organisatie zit daar niet meer, maar die naam staat nu eenmaal in ons geheugen gegrift. We groeiden op in deze straat en speelden vaak op het terrein daar. Toen waren er nog geen hekken. Het pand waarin de politie is gevestigd stond jarenlang leeg. Daar wisten we ook wel raad mee.

Maar dat terzijde. Middelburg is weer een interessant sportief concept rijker. We wensen Chenine veel succes. Welkom in de stad!

www.fit20middelburg.nl/alles-over-fit20/

denationalefranchisegids.nl/franchisenieuws/fit20-opent-3-nieuwe-vestigingen/

www.nrc.nl/nieuws/2017/07/23/sporten-in-pak-12214070-a1567637

www.gezondheidsnet.nl/sporten/net-getest-fit20

www.fundainbusiness.nl/kantoor/middelburg/object-48645751-vrijlandstraat-33/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg