Geplaatst op 28 juli 2016

Frietboetiek B’tje Anders gaat uitbreiden

Mensen die Marian en Rob wat beter kennen wisten het natuurlijk al langer, maar nu kunnen we er hier dan ook iets over schrijven: dit stel, van Frietboetiek B’tje Anders in de Reigerstraat, heeft ook het pand op nummer 7 gekocht, om op die manier hun zaak verder uit te kunnen breiden. Het pand waar voorheen Café Underground was gevestigd wordt dus bij nummer 3 betrokken.

Marian vertelde ons vanmiddag dat de sleutel morgen overhandigd wordt en dat vrijdag meteen zal worden gestart met de verbouwing. Die verbouwing moet na twee weken al afgerond zijn, wat volgens ons alleen maar kan betekenen dat er in een moordend tempo gewerkt zal gaan worden.

De doorgang komt in de muur op de derde foto. Uit het voormalige café verdwijnen elementen als de bar, maar de voordeur van nummer 7 blijft wel behouden. Op de bovenverdieping van het aangekochte pand komen later 3 studio’s voor de verhuur.

Wij vinden het een mooie move, en eigenlijk ook wel een logische. In B’tje Anders is het bijna altijd druk (vanmiddag viel dat toevallig eens een keer mee), dus die ruimte kan de zaak zeker gebruiken. Dat een pand dat al anderhalf jaar leeg stond weer gaat leven is natuurlijk ook gewoon goed.

Veel succes met de verbouwing, Rob en Marian. We komen over twee weken zeker even kijken naar het eindresultaat!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg