array(9) {
 [0]=>
 int(33085)
 [1]=>
 int(33088)
 [2]=>
 int(33090)
 [3]=>
 int(33092)
 [4]=>
 int(33094)
 [5]=>
 int(33096)
 [6]=>
 int(33098)
 [7]=>
 int(33100)
 [8]=>
 int(33101)
}

Frietboetiek B’tje Anders gaat uitbreiden

Mensen die Marian en Rob wat beter kennen wisten het natuurlijk al langer, maar nu kunnen we er hier dan ook iets over schrijven: dit stel, van Frietboetiek B’tje Anders in de Reigerstraat, heeft ook het pand op nummer 7 gekocht, om op die manier hun zaak verder uit te kunnen breiden. Het pand waar voorheen Café Underground was gevestigd wordt dus bij nummer 3 betrokken.

Marian vertelde ons vanmiddag dat de sleutel morgen overhandigd wordt en dat vrijdag meteen zal worden gestart met de verbouwing. Die verbouwing moet na twee weken al afgerond zijn, wat volgens ons alleen maar kan betekenen dat er in een moordend tempo gewerkt zal gaan worden.

De doorgang komt in de muur op de derde foto. Uit het voormalige café verdwijnen elementen als de bar, maar de voordeur van nummer 7 blijft wel behouden. Op de bovenverdieping van het aangekochte pand komen later 3 studio’s voor de verhuur.

Wij vinden het een mooie move, en eigenlijk ook wel een logische. In B’tje Anders is het bijna altijd druk (vanmiddag viel dat toevallig eens een keer mee), dus die ruimte kan de zaak zeker gebruiken. Dat een pand dat al anderhalf jaar leeg stond weer gaat leven is natuurlijk ook gewoon goed.

Veel succes met de verbouwing, Rob en Marian. We komen over twee weken zeker even kijken naar het eindresultaat!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De studenten zijn De Stad: Eva Langerak
De studenten zijn De Stad: Eva Langerak

Omdat we het verhaal van Asha zo leuk vonden, én omdat we graag meer aandacht willen besteden aan het Middelburgse studentenleven, starten we de serie ‘De studenten zijn De Stad’: een […]

29 jul 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Genieten van de buitenkeuken van Hotel The Roosevelt
Genieten van de buitenkeuken van Hotel The Roosevelt

Vorige week is het er eindelijk van gekomen om te proeven van de kookkunsten van Edi D’Astolto, de chefkok van Hotel The Roosevelt. Toen het hotel werd geopend waren er […]

29 jul 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Vijf jaar Pardouce in de Langeviele!
Vijf jaar Pardouce in de Langeviele!

Vandaag bestaat Pardouce in de Langeviele 5 jaar. Van harte gefeliciteerd dames!

29 jul 2016