Geplaatst op 24 januari 2020

Fruitshop opent een vestiging in Tref Middelburg

Wat een mooi nieuws! Er komt een permanente Fruitshop in de stad, namelijk in TREF Middelburg!
 
Als we eerlijk zijn moeten we zeggen dat we dit al geruime tijd wisten. Toen Fruitshop vorig jaar zomer lid werd van de Vereniging Ondernemers Middelburg liet Michael de Visser al doorschemeren dat hij en zijn broer Niels allerlei plannen hadden. Een winkel in Middelburg bijvoorbeeld.
 
Die komt er dus medio juni! Vanmiddag lieten de broers zien waar precies. Dat is op de plek waar voorheen ’t Smoske zat, net naast Domino’s Pizza Middelburg. We namen een foto van die hoek, maar eigenlijk is dat niet zo zinvol, want juist die kant wordt de komende maanden nog helemaal op de schop genomen. Wel grappig is dat we vanmiddag een plattegrond op locatie zagen, met de aanduiding ‘Unit 10A en 10B’. Op de site van Tref is dat nummer verdwenen, en zie je een fruitsymbool. Fruitshop dus!
 
Onnodig te zeggen dat we hier t.z.t nog op terug zullen komen. Voor nu feliciteren we de broeders De Visser hartelijk, en heten we ze welkom in Middelburg, ook al waren ze hier al vaste waarden op Weekmarkt Middelburg. Dat zal gewoon zo blijven. De winkel is een mooie aanvulling.
 
De kans is groot dat er t.z.t. ook vacatures komen. Houd de pagina van Fruitshop dus in de smiezen!
 
 
Gerelateerd:
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg