Geplaatst op 01 april 2020

Gefeliciteerd! Jubilea voor Dille & Kamille, De Zaak, De Herberg en Bakkerijz

Feestjes met polonaises en uitzinnig zingende mensen op tafels en stoelen zitten er uiteraard even niet in, maar dat is nog geen reden om jarigen en jubilarissen niét te feliciteren.
 
Vandaag geven we een bijvoorbeeld een hartelijke elleboog aan Willem en Nina Kasfiki van Dille & Kamille Middelburg. Hun winkel in de Langeviele bestaat vandaag tien jaar! We staken vanochtend even ons hoofd naar binnen en zagen en hoorden dat de twee, én de rest van het team, nog steeds vrolijk zijn, ondanks alles. Gelukkig. Van harte, allemaal!
 
We feliciteren ook Café De Zaak en De Herberg, die vandaag allebei zes jaar bestaan. En ook Bakkerijzz is jarig! Die zaak opende op 1 april 2016, toen nog aan Beddewijkstraat 2. Van harte, mensen. Opdat de jubilea vanaf volgend jaar gewoon weer écht feestelijk gevierd kunnen worden!
 
Ondertussen missen we op deze datum ook de grote grappen en grollen van voorgaande jaren. Humor is alles tenslotte. Nu ja, dan maar een beetje terugblikken op die IKEA-gein en naamsverwisselingen van 2017 en 2019:
 
 


Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg