array(1) {
  [0]=>
  int(7100)
}

Gefeliciteerd! Jubilea voor Dille & Kamille, De Zaak, De Herberg en Bakkerijz

Feestjes met polonaises en uitzinnig zingende mensen op tafels en stoelen zitten er uiteraard even niet in, maar dat is nog geen reden om jarigen en jubilarissen niét te feliciteren.

 

Vandaag geven we een bijvoorbeeld een hartelijke elleboog aan Willem en Nina Kasfiki van Dille & Kamille Middelburg. Hun winkel in de Langeviele bestaat vandaag tien jaar! We staken vanochtend even ons hoofd naar binnen en zagen en hoorden dat de twee, én de rest van het team, nog steeds vrolijk zijn, ondanks alles. Gelukkig. Van harte, allemaal!

 

We feliciteren ook Café De Zaak en De Herberg, die vandaag allebei zes jaar bestaan. En ook Bakkerijzz is jarig! Die zaak opende op 1 april 2016, toen nog aan Beddewijkstraat 2. Van harte, mensen. Opdat de jubilea vanaf volgend jaar gewoon weer écht feestelijk gevierd kunnen worden!

 

Ondertussen missen we op deze datum ook de grote grappen en grollen van voorgaande jaren. Humor is alles tenslotte. Nu ja, dan maar een beetje terugblikken op die IKEA-gein en naamsverwisselingen van 2017 en 2019:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/over-ikea-middelburg-en-1-april/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/het-verhaal-achter-de-1-april-grap-vlissingen-middelburg/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Circus Boltini in Middelburg, 1972
Circus Boltini in Middelburg, 1972

Het circus. Tot diep in de jaren 80 kon een beetje stad of dorp er op rekenen dat er minstens een keer per jaar een circus neerstreek in de stad. […]

2 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Mooi: de Kloof en Vera koken voor de Zorg in Middelburg
Mooi: de Kloof en Vera koken voor de Zorg in Middelburg

Toen we die oproep van Kloveniersdoelen afgelopen maandag deelden waren we best benieuwd hoe het eruit zou zien: Danny Vera die samen met de chef en het team van de Kloof chili zou gaan […]

2 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Mooi Middelburg, door de lens van Gijs Koole
Mooi Middelburg, door de lens van Gijs Koole

Waanzinnig, deze foto van Gijs Koole Fotografie​! Hij maakte ‘m een tijdje geleden al, maar deelt hem nu pas online. Bedankt Gijs!

3 apr 2020