Geplaatst op 08 september 2019

Genieten! #Middelburg op Instagram, augustus 2019

Snikheet. Zeiknat. Tijdens de hondsdagen kun je alles verwachten. In het geval van Middelburg hebben we het dan bijvoorbeeld over de De Middelburgse Kermis, ringrijden, Culikaravaan, Dolle Donderdag, Tribute to Woodstock Middelburg, Kickoff Festival Zeeland, en het Zeeland Nazomerfestival.

Om nog maar te zwijgen van alle kleinere evenementen en optredens en van de grote drommen toeristen die onze stad wisten te vinden. Want druk was het hoor, in augustus, zelfs op de dagen dat je had verwacht dat iedereen naar het strand zou zijn gegaan.

Zoveel gebruis schreeuwt om een iets grotere selectie van mooie beelden op Instagram dan normaal. Bij dezen. Tegenover alle joelende hectiek natuurlijk ook een beetje ingetogen sereniteit, ter compensatie. Want dat heeft De Stad óók. Gelukkig maar.

Bedankt Middelburg. Geniet van september!

De foto’s werden gemaakt of gedeeld door de volgende accounts:

surreagram, middelburgseraampjes (2x), jessica.schipper, dominiquevangelder, karindenboer, casadesorpresasmiddelburg, surreagram, i.vette89, thombrouwer, barbierc_petit, harmenmol, dietmar_nietan, danique.mohlmann, scotty_hampton1, ingeroelandt77, roepatihuwae, mwtijhuis, brigittjuh, warung_senang_middelburg, misspublicitynl, zuidergotiek, zeeland_nazomerfestival, hotelbrunomiddelburg, gerdahubregtse, 1970_wim, hayokaffeethof, thijs.willemstein, antoine_sijnesael, edwinparee, zioxide, wijzijndestad.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg