Geplaatst op 10 december 2017

Geopend aan Lange Delft 3: de Oliebollen- en Chocoladefabriek

Dag Sinterklaasje! Gisteren werd De Pepernotenfabriek aan Lange Delft 3 heropend onder een nieuwe naam, met een nieuw assortiment. De winkel heet nu de Oliebollen- en Chocoladefabriek (de Pepernotenfabriek is als franchiser een samenwerking met Van Delft aangegaan en voor de formule van De Oliebollen- en Chocoladefabriek een samenwerking met Klink uit Voorburg).

De uitstraling van de winkel is hetzelfde gebleven maar alles is anders ingedeeld en wat bedrijfsleider Denny ter Steege eerder beloofde is waargemaakt: er worden nu verse oliebollen en appelbeignets verkocht van Oliebollenkraam Middelburg, maar ook emmertjes met beslag en vulling, waar je zo zelf mee aan de slag kunt. En verder allerlei soorten kusjes (tot 2006 bekend als negerzoenen), fudge met whiskysmaak, chocolademelkbollen in verschillende smaken, en nog veel meer.

En de pepernoten? Daar wordt ook nog steeds een selectie van verkocht. Dat Sint terug is naar Spanje maakt helemaal niets uit. We waren gisteren rond 11 uur in de zaak. In het eerste uur van de opening waren er alweer zo’n 30 zakjes verkocht.

De nieuwe winkel is geopend tot 8 januari.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/video-openingsdag-de-pepernotenfabriek-in-middelburg-4-oktober-2017/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg