Geplaatst op 14 januari 2020

Geopend in de Vlissingsestraat: B&B en winkel De Vergulde Driehoek

Eind oktober maakten we al kort kennis met Jolande Otten, die in het pand De Vergulde Driehoek, aan Vlissingsestraat 5, druk bezig was met de verbouwing en inrichting van het pand. Nu zijn de werkzaamheden bijna klaar: de gelijknamige winkel en B&B zijn geopend.
 
Gistermiddag kregen we een rondleiding van Jolande, die helemaal verliefd is geworden op onze stad. De verbouwing was een zware, want het monumentenpand vertoonde veel gebreken, maar het resultaat mag er zijn. In het pand wemelt het van de mooie, oude elementen, die zijn behouden, maar wel verwerkt tot een eigentijds geheel. Tijdens de werkzaamheden werd zelfs nog een mooi beeldje opgegraven, dat meer dan vijfhonderd jaar oud is. Bijzonder!
 
Wat je zoal kunt kopen bij Jolande? Dat varieert van kunst tot woonaccessoires van Aziatische makelij. Allemaal met zorg geselecteerd door Jolande. De B&B beslaat de hele eerste verdieping, Jolande woont zelf op zolder. Eens in de maand gaat Jolande ook aanschuifdiners organiseren, waarbij iedereen welkom is (zolang er plaats is uiteraard).
 

We heten Jolande nogmaals van harte welkom in Middelburg en wensen haar veel succes met De Vergulde Driehoek. Zet ‘m op!

Video: youtu.be/FDWAMM_pGLI.

 
Gerelateerd:
 

Delen op