Geplaatst op 27 december 2017

Geopend in Middelburg centrum: Wellnessstudio Zeeuws Ontspannen

Bijna een jaar geleden kondigden we aan dat Zandstraat 2, dat opvallende pand links van HoneyPie, een nieuwe bestemming zou krijgen in de vorm van Wellnessstudio Zeeuws Ontspannen op de eerste verdieping en het kantoor van de Proso Groep op de begane grond.

Omdat de aankondiging al even was geleden dachten we eerlijk gezegd dat de plannen in de ijskast waren gezet, maar niets blijkt minder waar: vandaag heeft Bianca Veldman-Lukas haar studio geopend! Wij mochten er zojuist een kijkje nemen. Na de uitleg van Bianca zouden we er een heel verhaal over kunnen vertellen, maar we denken dat ze dat zelf veel beter kan en lieten haar dus graag aan het woord in een filmpje, dat je kunt bekijken op YouTube:

We begonnen op het voormalige dakterras, waar echtgenoot Erwin een prachtig omheind bubbelbad heeft aangelegd, én een klein dompelbad. Niemand die je daar hoort of ziet, terwijl jij de mensen op straat wél kunt horen. Cool toch?

De studio zelf is niet heel erg groot, maar als bezoeker heb je desondanks de beschikking over meerdere sauna’s, een douche, een voetenbad, een toilet en een ontspanningsruimte. Ook wat dat betreft geeft het filmpje misschien een betere indruk, want we hebben nu eenmaal geen groothoeklens.

Dit concept is natuurlijk niet te vergelijken met de voormalige sauna aan de Dam, die we onlangs bezochten, maar het is toch super dat je nu weer kunt genieten van Wellness, in hartje centrum? Bianca vertelde dat ze vooraf behoorlijk wat marktonderzoek heeft gedaan en daarom zelfs durft te stellen dat wat zij doet uniek is in Zeeland. We grijnsden nog dat zulke stellingen tricky kunnen zijn, maar tegelijkertijd geloven we haar meteen. Wij kennen de markt niet zo goed, maar het concept van Zeeuws Ontspannen voelt als bijzonder, ook voor een leek. Een aanwinst dus, waarover je alles kunt lezen op www.zeeuwsontspannen.nl.

We wensen Bianca veel succes met haar onderneming. Dat het een succes moge worden!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/een-bestemming-voor-zandstraat-2-proso-groep-en-zeeuws-ontspannen/

wijzijndestad.com/verhalen/met-sinke-komejan-op-bezoek-bij-de-voormalige-sauna-middelburg/


Delen op