Geplaatst op 19 oktober 2018

Geopend in Middelburg: de pizzeria van Silvy’s gusti e sapori

De nieuwe pizzeria van Silvy’s gusti e sapori is geopend aan Lange Noordstraat 6! Dat vonden wij een hele goede reden om vandaag meteen twee pizza’s te bestellen. Deze eerste keer om mee te nemen. We kozen voor Sardijnse varianten. Heerlijk waren die!

Twee uurtjes later gingen we nog even terug om een kort filmpje te maken. Het is super om Gabriele Piras aan het werk te zien bij de nieuwe oven, die de pizza’s met behulp van een draaiende schijf langs het houtsvuur leidt. Er kunnen zeven pizza’s tegelijk in, die in optimale omstandigheden binnen drie minuten klaar kunnen zijn.

En we lachten ook nog hartelijk om Riccardo Sterman. “Deze mensen hadden jullie stukje van vorige keer niet gelezen denk ik.” “Hoezo niet dan?” “Ze bestelden een pizza Hawaii!”.

Wij wensen de familie Sterman-Piras heel veel succes en plezier in hun nieuwe zaak, die we zelf vrijwel dagelijks passeren. We zullen er regelmatig een pitstop maken, reken maar. Chi va a letto senza cena tutta la notte si dimena.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/tweede-vestiging-silvys-gusti-e-sapori-wordt-een-pizzeria/Meer verhalen over Silvy’s gusti e sapori – Pizzeria

Tweede vestiging Silvy’s Gusti e Sapori wordt een pizzeria

Nog deze maand opent de tweede vestiging van Silvy’s gusti e sapori in Middelburg. Sinds de bekendmaking van dat nieuws is er hard gewerkt in het pand aan Lange Noordstraat…

Lees meer