Geplaatst op 14 april 2016

Geopend in Middelburg: Zeeland Plaza

Het live filmpje was achteraf gezien misschien toch niet zo’n goed idee, maar dat mag de pret niet drukken toch? Hierbij, zoals beloofd, ook foto’s. Sinds vanochtend 10.00 uur is Zeeland Plaza in de Geerepassage geopend voor het publiek en we kunnen niet anders zeggen dan dat het een prachtige winkel is geworden. Dat vonden ook de lachende mensen die koffie zaten te drinken aan een tafeltje: “we kwamen nietsvermoedend uit de parkeerkelder en zagen opeens deze zaak. Wat een aanwinst!”

Daar zijn we het mee eens. De gebroeders Mies hebben er met hun vrouwen en Marijn Kluijfhout iets moois van gemaakt. Die laatste vertelde dat er tot laat moest worden doorgewerkt om alles op tijd af te hebben (we hebben ook drie foto’s van Marijn toegevoegd die hij vannacht nam), maar dat vond niemand erg. Het was ook een kans om de Portugese bakker Elio aan het werk te zien.

Elio’s werk kan iedereen dagelijks bekijken trouwens. En proeven. Wij gingen voor de gratis bolus die ons werd aangeboden. Of ze die ook in Portugal kennen wagen we te betwijfelen, maar het exemplaar dat wij oppeuzelden smaakte prima.

Er moeten nog een paar puntjes op de i worden gezet. Een lampje hier en daar bijvoorbeeld, en de lancering van de website. Maar dat is een kwestie van een paar dagen. Zeeland Plaza is er gewoon helemaal klaar voor, waarvan akte.

Zie voor meer informatie het verhaal over de winkel dat onze vrienden van de Middelburg & Veerse Bode gisteren publiceerden.

Wij wensen het team van Zeeland Plaza hoe dan ook veel succes en plezier in Middelburg!


Delen op