Geplaatst op 01 september 2020

Geopend op het Zusterplein in Middelburg: De Detectorshop

Luctor Et Detector! Het Zusterplein in Middelburg is een nieuwe onderneming rijker. Op nummer 15, tegenover GUUS 2e hands kinderkleding, opent Johan Elzinga vandaag zijn showroom De Detectorshop. Bij de detectorshop kun je terecht voor de aanschaf van metaaldetectors en aanverwante artikelen, maar ook voor advies op maat en workshops op het gebied van metaaldetectie. De Showroom heeft beperkte openingstijden, maar op afspraak is er van alles mogelijk. Op www.metaalzoekworkshop.nl kun je meer lezen over de workshops.
 
Omdat we zelf even niet in Middelburg zijn houden we het voor nu bij dit filmpje van Johan zelf, maar we komen er binnenkort zeker nog op terug. Nog voordat we wisten dat Johan een showroom zou openen namen we contact met hem op, nadat we op Facebook hadden gelezen dat hij voor klanten regelmatig op zoek gaat naar verloren, metalen voorwerpen, zoals trouwringen. Vaak met succes.
 
Dat vinden we interessant. Dat zoeken naar mooi metaal onder de oppervlaktes van deze wereld spreekt sowieso tot onze verbeelding. We denken dat Johan ons er heel veel over kan vertellen.
 
Wij wensen hem veel succes en plezier met De Detectorshop. Welkom in de binnenstad, Johan!
 
Zie ook:
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg