Geplaatst op 12 oktober 2018

Gereedschap! Een magazijnverkoop aan Achter de Houttuinen in Middelburg

Het moet niet gekker worden! Zojuist hadden we een gevoel dat we maar héél zelden hebben: we vonden het gewoon jammer dat we niks hebben met klussen. Dat we twee linkerhanden hebben. Dat we prutsers zijn, op gereedschapsgebied.

Waarom hadden we dat gevoel? Omdat we even een kijkje namen in het recent verkochte pand aan Achter de Houttuinen 16. Daar wordt deze week een grote magazijnverkoop gehouden, door het Gereedschappen Magazijn. Er ligt en staat echt héél veel gereedschap. Hamers, zagen, schroevendraaiers, slijptollen, laskappen, doorwerkjassen, ornamenten, betonscharen, haspels. You name it.

Omdat we er niet veel verstand van hebben kunnen ook niet veel zeggen over de prijzen en de kwaliteit van het gereedschap maar voor ons gevoel zijn het hele interessante prijzen. Bedrijfsleider Pieter vertelde dat de prijzen 50 procent onder de normale prijs liggen en dat je als klant nog eens 10 procent extra korting krijgt als je meerdere artikelen koopt. “En niemand wandelt hier met lege handen naar buiten. Of het nu zzp’ers zijn of huisvrouwen.”

Dat laatste geloven we graag. Tien jaar geleden lazen we al eens dat vrouwen invloed hebben op meer dan 80 procent van de koopbeslissingen in bouwmarkten. Fenomenaal!

Het Gereedschappen Magazijn is nog tot en met morgen geopend. Daarna bekijkt het team even de stand van zaken en worden er waarschijnlijk nog een aantal verkoopdagen ingelast. Waarvan akte.


Delen op