Geplaatst op 24 april 2019

Gezocht: expositieruimte voor amateurfotografen

Eerder deze maand was in Galerie T in Middelburg de foto-expositie ‘Grote Meesters – Klein Begonnen’ te zien. De expositie was een initiatief van Fotoatelier Karin den Boer. Omdat de expositie, met werken van cursisten van den Boer, een groot succes was, gaat ze nu op zoek naar (horeca-) bedrijven die hun zaak als expositieruimte beschikbaar willen stellen. Heb jij een café, restaurant of een andere leuke bedrijfsruimte? Neem zo’n expositie dan eens in overweging!

De expositie Grote Meesters – Klein begonnen, met werk van Bert Pasman, Elizabeth van den Dries, Ineke van de Put, Julie van Noppen, Mariska Burger en Marjolein Burlage werd op 6 april officieel geopend in de kelder van Galerie T aan de Turfkaai in Middelburg. Volgens fotografe Karin den Boer en galeriehoudster Lia Hector werd de expositie heel goed bezocht, door zowel passanten als door bekenden en familie van alle cursisten.

Hector stelde de kelderruimte van haar galerie gratis beschikbaar, omdat ze aandacht voor amateurkunst toejuicht maar tegelijkertijd inziet dat er nauwelijks ruimtes in de stad zijn waar het werk van amateurkunstenaars geëxposeerd kan worden. Door het succes van Grote Meesters – Klein Begonnen onstond het idee voor een platform waar amateurfotografen en -kunstenaars en bedrijven vraag en aanbod kunnen uitwisselen. Volgens den Boer is het idee nog niet concreet uitgewerkt, maar ze nodigt bedrijven met belangstelling voor exposities van harte uit om contact met haar op te nemen. Ze hoopt oprecht dat er iets moois zal voortvloeien uit de expositie in Galerie T.

Den Boer organiseert als fotografe veel workshops, cursussen en fotowandelingen op Walcheren. De aanleiding voor deze expositie was de fotocursus: Grote meesters in de fotografie.

Meer informatie en contact: karindenboer.nl


Delen op