array(3) {
  [0]=>
  int(43865)
  [1]=>
  int(43864)
  [2]=>
  int(43866)
}

Gezocht in Middelburg: taartenbakkers, ‘peacebuilders’ en liefhebbers van Padel

Er zijn van die weken dat onze mailboxen bijna uit hun voegen barsten van de vragen en verzoekjes. Als die hebben te maken met het leggen van verbindingen gaan we er graag op in, maar tegelijkertijd willen we van Wij zijn De Stad geen pagina voor oproepen maken. Daar is de Facebookgroep van Wij zijn De Stad juist voor bedoeld.

Vandaag delen we er wel drie, omdat we de betrokkenen graag een beetje helpen bij hun zoektochten. Moet een keer kunnen toch?

De eerste is een oproep van Ruben en Daphne Versendaal, van Young Peacebuilders. Je ziet ze op de foto. Die twee zijn, als Team Zeeland, op zoek naar jongeren die zich aan willen sluiten. Uit de oproep:

Ben je wel even klaar met online studeren, Netflixen en Vinted shoppen? Hoogste tijd voor nieuwe ervaringen, nieuwe mensen en nieuwe energie! Met ons project Young Peacebuilders maken we met elkaar de samenleving een stukje vrediger en inclusiever. Heb jij een goed idee voor je buurt of community? Meld je aan als Young Peacebuilder en maak het verschil! Na onze opleiding ga je aan de slag met jouw eigen project.

Aanmelden kan via https://youngpeacebuilders.nl/aanmelden/

De tweede is van Foodcurators Digna Kosse en Lucas Mullié, waar we vorige zomer kennis mee maakten. Die twee werken nog steeds aan allerlei mooie projecten. Nu zijn ze op zoek naar mensen waarvan we zeker weten dat er heel wat van zijn, onder onze lezers. Dit is voor iedereen die taarten, cupcakes en ander lekkers maakt. De oproep:

Ben jij / ken jij die enthousiaste taartenbakker, jammaker, ketchupkoker, wanna-be cateraar, en denk je erover om je passie om te zetten in een bedrijf? Wij zijn op zoek naar culinaire talenten in Zeeland die hun eigen producten willen produceren. We onderzoeken de mogelijkheden voor een “foodstudio” of “kitchen republic” waar kleine ondernemers een professionele keukenruimte kunnen betrekken.

Heb je hier wel oren naar? Neem dan contact op! Dat kan ook via de website.

De derde en laatste oproep is van Niels Van Helleman. Hij onderzoekt de mogelijkheden van het bekender maken van de sport Padel in Middelburg en Zeeland. Padel is een soort mix van tennis en squash, Help jij Niels door een paar vragen online te beantwoorden? Dat zou hij geweldig vinden!

De enquête vind je hier.

Volgende verhalen

Afbeelding #005 voor het verhaal Studio Nanomi Nails & Lashes heropend aan de Nieuwe Vlissingseweg
Studio Nanomi Nails & Lashes heropend aan de Nieuwe Vlissingseweg

Esther! We zeggen bijna iedere keer weer, als we Esther Crucq-Salamony tegen het lijf lopen: “jeetje, wat kennen wij elkaar al lang hè?” En het is waar inderdaad. Met Esther […]

26 mrt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Opgeruimd staat netjes
Opgeruimd staat netjes

We spraken Anne van Helteren niet meer vandaag, maar deze vrolijke moeders waren met hun kinderen druk met vuilknijpen in de Latijnse Schoolstraat en verklapten dat alle 40 knijpers van […]

26 mrt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal “We zijn geen vergeten maar wel een genegeerd volk”
“We zijn geen vergeten maar wel een genegeerd volk”

“We zijn geen vergeten maar wel een genegeerd volk” Met Jerry Tupanwel werkten we regelmatig samen, de afgelopen jaren. Zo schreven we mee aan de glossy’s ‘Wij zijn De Horeca‘, […]

27 mrt 2021