array(4) {
  [0]=>
  int(44509)
  [1]=>
  int(44506)
  [2]=>
  int(44507)
  [3]=>
  int(44508)
}

Gezocht: speellocatie en productiepartners in Middelburg voor ‘It Went Dark’

Het gebeurt bijna dagelijks, dat we berichtjes krijgen van mensen en organisaties, met vragen over Middelburg. Dat is in ieder geval ook een teken dat we goed gevonden worden. Maar soms kost doorverwijzen of bemiddelen ook veel tijd, en is een oproep hier gewoon makkelijker en sneller. Daarom deze keer even zo. Voor betrokkenen als Schouwburg Middelburg, Studio A58, Theaterproductiehuis Zeelandia of De Spot. Middelburgs Minitheater of De Oostkerk wellicht? ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland of Stichting Evenementen Middelburg?

Allez, jullie komen er wel uit he? Don’t let it go dark, darlings!

Bijzondere ervaringstheater voorstelling It Went Dark zoekt speellocatie en productiepartners!

In het najaar van 2021 brengt Theatergezelschap PLAY Productions de unieke ervaringstheater voorstelling It Went Dark naar Middelburg. It Went Dark is een immersieve voorstelling over onze verstoorde relatie met de natuur. In een audiotour loopt het publiek individueel door het dystopische verleden van de hoofdpersonages en bepalen zij zelf hun perspectief op het verhaal door de keuzes die zij op de route maken. Eenmaal aangekomen bij de speellocatie komt men samen voor de zintuiglijke ontknoping.

Na de voorstelling is er de gelegenheid om perspectieven uit te wisselen met elkaar. Na een succesvolle pilotvoorstelling in Amsterdam in het najaar van 2020, is de voorstelling rijp voor een tour door drie verschillende steden in Nederland; Eindhoven, Middelburg en Utrecht.

De voorstelling is ‘site-specific’ en zal telkens op maat worden gemaakt om het unieke decor en de identiteit van de stad te versterken. Voor het mogelijk maken van deze tour zoekt PLAY Productions productiepartners en speellocaties. BEN of KEN jij een creatieve organisatie, productieleider, technicus, marketeer of beheer jij een ruimte van tenminste 800m2? Dan zijn wij op zoek naar jou en gaan we graag in gesprek over een mogelijke samenwerking! Contact opnemen? Dat kan via mail@playproductions.org .

Check de trailer van onze pilotvoorstelling in Amsterdam

Foto’s: Play Productions

Volgende verhalen

Afbeelding #004 voor het verhaal Ons Zeeland, Ons Middelburg, in 1932
Ons Zeeland, Ons Middelburg, in 1932

Kijk toch weer eens hoe mooi: het dagelijks leven in Ons Zeeland, Ons Middelburg, in het jaar 1932. We krijgen er maar geen genoeg van, mensen. Bron: Ons Zeeland, Tijdschriftenbank […]

16 apr 2021
Afbeelding #007 voor het verhaal RTL’s Op De Zaak filmt Het Molenwaterpand
RTL’s Op De Zaak filmt Het Molenwaterpand

RTL 7 deed Middelburg aan vandaag. Het Molenwater, om precies te zijn. De crew van het programma Op De Zaak was te gast bij Het Molenwaterpand, voor een item over […]

17 apr 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Leven
Leven

Overál mensen die gewoon willen leven vandaag. Dat is ook de stad!

17 apr 2021