array(1) {
  [0]=>
  int(33873)
}

Gezocht: uitingen in de media van 2016, over Middelburgse zaken

De Juf in JAN Magazine. PLANTaardig met veel pagina’s in Home Garden en het Duitse Lisa Magazin, en Middelburg als stad in diverse kranten, tijdschriften en blogs/vlogs. Niet zelden zijn het media met een enorm bereik.

Het lijkt ons best aardig om al die uitingen die er zijn in een jaar eens een beetje in kaart te brengen, door die allemaal te verzamelen in een album op Facebook. Want als ‘geen mens ergens niet meer omheen kan‘ is het natuurlijk Middelburg 🙂 Genau so!

Heeft jouw onderneming ook mooie aandacht gehad in de media? Stuur ons hier dan even een berichtje, natuurlijk het liefst met foto’s of screenshots van de artikelen. Want we zien veel, online, maar we missen uiteraard ook van alles en nog wat. Reuze bedankt alvast!

#WijzijnDeStad

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Richard de Looff over het verjaardagsfeest van het KAT-koor
Richard de Looff over het verjaardagsfeest van het KAT-koor

Het Middelburgse Koor Aller Tijden, dat meestal KAT-koor wordt genoemd, bestaat 20 jaar en viert dat morgen in de Kloostergangen, Wandelkerk en Koorkerk, met een feest dat voor iedereen gratis […]

15 okt 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Video: weekmarkt Middelburg, 13 oktober 2016
Video: weekmarkt Middelburg, 13 oktober 2016

Kouwe snie! Maar van wind krijg je honger, zo blijkt. Iedereen is aan het eten of eten aan het kopen. #dehapisDeStad

15 okt 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij Tamara Totaal Verzorging in Middelburg
Op bezoek bij Tamara Totaal Verzorging in Middelburg

Als je bekenden al een tijdje niet hebt gezien en dan opeens weer ergens tegenkomt, is het altijd tof om te horen dat het goed met iemand gaat. Als het […]

15 okt 2016