Geplaatst op 15 december 2019

Gezocht: Walcherse chauffeurs voor Proms Concert Lions Club Walcheren

Een oproep van Douwe Eisenga 

Eens in de 2 jaar organiseert de Lions Club Walcheren een laagdrempelig concert voor mensen voor wie het normaliter niet eenvoudig is om zo’n evenement te bezoeken.

Eenzame mensen, mensen met fysieke of mentale beperkingen of met een beperkt bestedingsbudget, en met beperkte vervoersmogelijkheden. We bieden deze mensen een geheel verzorgde en onvergetelijke middag aan, inclusief consumpties, met vervoer van en naar huis en, niet onbelangrijk, zonder kosten. In totaal gaan we uit van zo’n 250 bezoekers, die zich via diverse Walcherse thuiszorgorganisaties en instellingen voor maatschappelijk werk kunnen aanmelden.

Evenals voorgaande keren, hebben we voor het vervoer van de bezoekers ongeveer 90 chauffeurs van Walcheren nodig, die bereid zijn om de concertgangers aan het begin van de middag thuis op te halen en naar de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg te brengen, en hen vervolgens aan het einde van de middag weer terug naar huis te brengen.

De beschikbaarheid van voldoende chauffeurs is bepalend voor het doorgaan van onze LionsProms 2020.

Wil jij op 26 januari 2020 als chauffeur een twee- of drietal bezoekers van het promsconcert thuis ophalen (vanaf ongeveer 13 uur) en na afloop van het concert (vanaf 16.30) weer terugbrengen?

Je zou ons en een hoop mensen van onze doelgroep enorm plezier doen!

Laat Douwe Eisenga weten of je mee wil doen, bijvoorbeeld via Facebook.

NB: Voor alle duidelijkheid. Dit concert is NIET openbaar toegankelijk. Je komt enkel binnen na aanmelding via de samenwerkende zorginstellingen.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg