array(1) {
  [0]=>
  int(8964)
}

Gezocht: Walcherse chauffeurs voor Proms Concert Lions Club Walcheren

Een oproep van Douwe Eisenga 

Eens in de 2 jaar organiseert de Lions Club Walcheren een laagdrempelig concert voor mensen voor wie het normaliter niet eenvoudig is om zo’n evenement te bezoeken.

Eenzame mensen, mensen met fysieke of mentale beperkingen of met een beperkt bestedingsbudget, en met beperkte vervoersmogelijkheden. We bieden deze mensen een geheel verzorgde en onvergetelijke middag aan, inclusief consumpties, met vervoer van en naar huis en, niet onbelangrijk, zonder kosten. In totaal gaan we uit van zo’n 250 bezoekers, die zich via diverse Walcherse thuiszorgorganisaties en instellingen voor maatschappelijk werk kunnen aanmelden.

Evenals voorgaande keren, hebben we voor het vervoer van de bezoekers ongeveer 90 chauffeurs van Walcheren nodig, die bereid zijn om de concertgangers aan het begin van de middag thuis op te halen en naar de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg te brengen, en hen vervolgens aan het einde van de middag weer terug naar huis te brengen.

De beschikbaarheid van voldoende chauffeurs is bepalend voor het doorgaan van onze LionsProms 2020.

Wil jij op 26 januari 2020 als chauffeur een twee- of drietal bezoekers van het promsconcert thuis ophalen (vanaf ongeveer 13 uur) en na afloop van het concert (vanaf 16.30) weer terugbrengen?

Je zou ons en een hoop mensen van onze doelgroep enorm plezier doen!

Laat Douwe Eisenga weten of je mee wil doen, bijvoorbeeld via Facebook.

NB: Voor alle duidelijkheid. Dit concert is NIET openbaar toegankelijk. Je komt enkel binnen na aanmelding via de samenwerkende zorginstellingen.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Guillermo van Pamelen
Zij zijn De Stad: Guillermo van Pamelen

In de serie ‘Zij zijn De Stad’ deze week hier en in de Middelburgse & Veerse Bode: de zestienjarige kartkampioen Guillermo van Pamelen, uit Dauwendaele. Een jongen die weet wat […]

16 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburgse Meisjes
Middelburgse Meisjes

Heb je het ook al gehoord? Het liedje is al de hele week een soort van hitje bij WFM96, dat tijdens Middelburg Winterstad draait vanuit het glazen huis naast de […]

16 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Kantoor Zeeuwse Gronden verhuist van de Lange Noordstraat naar Herengracht
Kantoor Zeeuwse Gronden verhuist van de Lange Noordstraat naar Herengracht

Een nieuwe bestemming voor dat fraaie pand aan Herengracht 74! Dat Zeeuws Veilinghuis – Zeeland Auctioneers er zou vertrekken schreven we al in juni, maar wie of wat er zou […]

17 dec 2019