array(1) {
  [0]=>
  int(40508)
}

Gezonde Start, Gezonde Toekomst: het goede werk van Rotary Club Middelburg

Rotary Club Middelburg is met mooie dingen bezig. We zien ze jaarlijks inzamelen voor goede doelen tijdens Middelburg Winterstad, maar ze doen veel meer, zoals het project ‘Gezonde Start, gezonde toekomst’. In dat kader geeft Pierre Wind -as we speak- smaaklessen aan honderden leerlingen van Middelburgse basisscholen, in ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Zie de Facebookpagina van Rotary Middelburg en het bericht op Nu.nl.

Paul Berndt Everts en Michiel Kunst hebben ons onlangs een beetje bijgepraat over alle plannen, want ze zijn nog lang niet klaar. Er gaan in Nederland zo’n 300.000 leerlingen naar school zonder te hebben ontbeten en zonder inhoud in hun broodtrommeltje. Dáár gaat dit over.

We zullen er van de winter nog regelmatig op terugkomen. Ook op de Rotary zelf trouwens, want eerlijk gezegd weten we daar nog veel te weinig van, terwijl de Rotary toch ook echt de stad is.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Geopend aan Damplein 27: Wijnlokaal Middelburg
Geopend aan Damplein 27: Wijnlokaal Middelburg

De nieuwtjes waar we na de vakantie nog op terug zullen komen stapelen zich op. Middelburg onderneemt! Vanmiddag om 14.00 uur openen de heren van Wijnhandel De Moriaan aan Damplein […]

14 sep 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Silvy’s gusti e sapori!
Welkom bij de VOM, Silvy’s gusti e sapori!

Het is best raar: in de laatste acht jaar zijn we maar liefst vijf keer op vakantie geweest in Italië. We zijn er een beetje verliefd op geworden. En toch […]

15 sep 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Geopend in de Gravenstraat: Cake Shop Middelburg
Geopend in de Gravenstraat: Cake Shop Middelburg

Vandaag geopend aan Gravenstraat 12: de Cake Shop. Welkom in Middelburg! Met dank aan Rachelle Verhage en Manon Adriaanse-van Westen voor de foto’s.

16 sep 2017