Geplaatst op 18 november 2019

Google Digitale Werkplaats van start op de Markt in Middelburg

Zoals aangekondigd staat vanaf vandaag de hele week de Google Digitale Werkplaats op de Markt in Gemeente Middelburg, een mobiel klaslokaal waar je allerlei gratis cursussen en workshops kunt volgen.
 
De eerste sessie, die een uurtje geleden begon, was meteen volle bak. Niet iedereen kon naar binnen zelfs. De gelukkigen die wél een plekje hadden veroverd werden welkom geheten door Johan Aalberts en Arjan El Fassed.
 
Arjan kennen sommigen wellicht nog uit de politiek, maar tegenwoordig is hij hoofd Public Policy Google in Nederland. Wij kenden zijn naam gek genoeg van iets heel anders. Jaren terug, toen Twitter nog niet zo lang bestond ging zijn naam op dat medium opeens in het rond omdat hij meer dan 300K volgers had. Dat was toen nog heel bijzonder.
 
Vanochtend vertelde hij dat dat kwam omdat in een soort suggestielijst voor nieuwkomers was beland, samen met mensen als Barack Obama. Toch wonderlijk dat wij na al die jaren dan eerst dáár over beginnen, in plaats van over de vraag hoe Google is als werkgever.
 
Maar dat terzijde. De werkplaats is gearriveerd. Via onderstaande link kun je het cursusaanbod bekijken:
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg