Geplaatst op 14 december 2016

Grace Wilson vertrekt uit de Lange Noordstraat, maar ze verdwijnt niet

Ah nee toch zeker? Sinds kort opeens een bord ‘te koop/te huur’ op de gevel van dat mooie pandje waar Grace is gevestigd. Ze zal toch niet gaan stoppen? We lopen bijna dagelijks langs deze winkel/praktijk en Grace Wilson zwaait en lacht altijd. Zo iemand ziet niemand graag vertrekken.

We vroegen het haar vanmiddag even. Grace zei dat ze inderdaad vertrekt uit het pand, maar waarschijnlijk niet uit de stad. Het is zo dat haar 2-jarige huurcontract afloopt en zij het contract niet verlengt omdat ze op zoek is naar een groter pand. Ze wil de winkel en de praktijk namelijk graag van elkaar scheiden. Ze was al bezig met het pand even verderop, waar Tweek.nl was gevestigd, maar daar is inmiddels een andere gegadigde voor. Grace is dus op zoek naar een nieuwe ruimte in de stad. Als iemand tips heeft zijn die van harte welkom.

Lange Noordstraat 27 staat dus te huur. Het kost maar 600 euro in de maand (ex btw en gas/licht), dus dat is goed te doen.

Grace hopen we gauw weer elders te zien opduiken, al was het maar om gewoon gezellig te kunnen blijven zwaaien naar elkaar 🙂

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2015/03/07/geopend-in-de-lange-noordstraat-de-praktijk-en-winkel-van-grace-wilson/


Delen op