array(6) {
 [0]=>
 int(7599)
 [1]=>
 int(7600)
 [2]=>
 int(7601)
 [3]=>
 int(7602)
 [4]=>
 int(7603)
 [5]=>
 int(7604)
}

Groentehal Middelburg: volop in beweging

Toen we een paar weken geleden Koen Louwerse tegenkwamen in de kroeg babbelden we over zijn lidmaatschap van de VOM. Naast hem zat zijn makker Frank Leijnse, die we natuurlijk kennen van Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel. Hij vond het eigenlijk maar gek dat zijn bedrijf nog niet was aangesloten bij de ondernemersvereniging. “We zijn een op en top Middelburgse onderneming. Dan moet je gewoon aansluiten, toch?” Nou, iedere ondernemer is sowieso van harte welkom natuurlijk!

 

Een dag later rolde de aanmelding binnen, in de mailbox.

 

Gisteren gingen we op bezoek met een bloemetje. Drie jaar terug waren we ook al eens op Arnestein, maar die dag stond vooral in het teken van een ritje met chauffeur Ergin, langs talloze horecabedrijven in Middelburg centrum.

 

Gisteren kletsten we vooral met Frank zelf, onder meer over de groei van de groentehal. De diensten richting horeca zijn flink uitgebreid (denk aan het ontlasten van al die schaarse koks, die het al druk zat hebben door krapte op de arbeidsmarkt). Het servicegebied zelf is drie jaar ook een stuk groter. Er worden nu zelfs voorzichtige stapjes op Schouwen gezet. We keken ook mee in de productie- kook- en snijruimtes, waar we Ankie bijvoorbeeld net een verse soep zagen inpakken.

 

Een mooi bedrijf hoor, die Groentehal. We zagen niemand ook maar een moment stilstaan gisteren. Dat zegt eigenlijk wel genoeg, toch?

 

Welkom bij de VOM, mensen!

Video: https://youtu.be/0y3hUdVnmq4.

 

https://www.groentehal.nl/

 

Gerelateerd:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/alle-hoeken-van-de-stad-op-pad-met-ergin-gel-van-de-groentehal/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/uit-de-historie-van-groentehal-jacobse-leijnse/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Inzameling #WijzijnDeActie2020 bijna afgerond
Inzameling #WijzijnDeActie2020 bijna afgerond

En die actie? Nou, op een adresjes of drie na zijn we rond. Uitpakken en inpakken maar! #wijzijndeactie2020

21 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Karel Meertens over Wonen in een monumentenpand in Middelburg
Karel Meertens over Wonen in een monumentenpand in Middelburg

Karel Meertens woont in een bijzonder Middelburgs monumentenpand: Het Gouden Cruys aan Dam 36. Het huis werd gebouwd in 1548 en was ooit het onderkomen van ‘de Colveniers van de […]

21 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: uit- en inpakken
Wij zijn De Actie 2020: uit- en inpakken

En er is weer een horde genomen van #WijzijnDeActie2020!. Vanmiddag gingen we aan de slag met alle goodies die we van al die lieve ondernemers mogen verloten. Het uitpakken ging vrij […]

21 feb 2020