Geplaatst op 20 februari 2020

Groentehal Middelburg: volop in beweging

Toen we een paar weken geleden Koen Louwerse tegenkwamen in de kroeg babbelden we over zijn lidmaatschap van de VOM. Naast hem zat zijn makker Frank Leijnse, die we natuurlijk kennen van Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel. Hij vond het eigenlijk maar gek dat zijn bedrijf nog niet was aangesloten bij de ondernemersvereniging. “We zijn een op en top Middelburgse onderneming. Dan moet je gewoon aansluiten, toch?” Nou, iedere ondernemer is sowieso van harte welkom natuurlijk!
 
Een dag later rolde de aanmelding binnen, in de mailbox.
 
Gisteren gingen we op bezoek met een bloemetje. Drie jaar terug waren we ook al eens op Arnestein, maar die dag stond vooral in het teken van een ritje met chauffeur Ergin, langs talloze horecabedrijven in Middelburg centrum.
 
Gisteren kletsten we vooral met Frank zelf, onder meer over de groei van de groentehal. De diensten richting horeca zijn flink uitgebreid (denk aan het ontlasten van al die schaarse koks, die het al druk zat hebben door krapte op de arbeidsmarkt). Het servicegebied zelf is drie jaar ook een stuk groter. Er worden nu zelfs voorzichtige stapjes op Schouwen gezet. We keken ook mee in de productie- kook- en snijruimtes, waar we Ankie bijvoorbeeld net een verse soep zagen inpakken.
 
Een mooi bedrijf hoor, die Groentehal. We zagen niemand ook maar een moment stilstaan gisteren. Dat zegt eigenlijk wel genoeg, toch?
 
Welkom bij de VOM, mensen!

Video: youtu.be/0y3hUdVnmq4.

 
 
Gerelateerd:
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg