array(1) {
  [0]=>
  int(10309)
}

Groep ‘Ik geef weg – Walcheren’ zoekt nieuwe beheerders

Graag meeloten!

Goed, dit onderwerp is breder dan Middelburg alleen, maar we besteden er graag aandacht aan, ook al omdat we het platform nu eenmaal een warm hart toedragen.

De boodschap: de Facebookgroep ‘Ik geef weg – Walcheren’ zoekt nieuwe beheerders. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Stuur de bestaande beheerders dan gewoon eens een berichtje!

In deze groep geven de meer dan 25.000 leden spullen en diensten weg zonder er iets voor terug te vragen. Onvoorwaardelijk dus. Wij vinden dat concept super. Zo super zelfs dat we in augustus 2013 nauw betrokken waren bij de oprichting van deze groep. Zelf waren we ook een paar jaar beheerder…tot het moment dat het niet meer goed viel te combineren met andere werkzaamheden en liefhebberijen.

Je moet dus wel een beetje tijd over hebben, al is het team beheerders nu wel groter dan in de eerste twee jaar. Geduld en begrip zijn ook goede eigenschappen, maar dáár kunnen Linda, Andrea, Astrid, Gina en Herma je alles over vertellen.

Maar een ding is zeker: het team houdt dit toffe project al 6 jaar in stand, en bouwde het uit. Da’s een dikke duim waard. En we hopen natuurlijk dat het 10-jarig jubileum ook wordt gehaald. Vandaar.

Zij zijn Walcheren!

https://www.facebook.com/groups/ikgeefwegwalcheren/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De Middelburgse agenda, 6 t/m 8 september 2019
De Middelburgse agenda, 6 t/m 8 september 2019

Yes Sir, I can boogie, but I need a certain song Heb je zin om vanavond te dansen op Funk, Soul en Disco uit de jaren 70 en 80? Dat […]

6 sep 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Ondernemerslokaal Middelburg officieel geopend op het Zusterplein
Ondernemerslokaal Middelburg officieel geopend op het Zusterplein

Het ondernemerslokaal, bij de fietsenstalling op het Zusterplein, is vanmiddag officieel geopend. Het lokaal, een initiatief van de VOM, wordt een ontmoetings- en vergaderplek voor Middelburgse ondernemers maar ook een […]

7 sep 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Fotoshoot Truckstar: 100 jaar Transportbedrijf De Klerk in Middelburg
Fotoshoot Truckstar: 100 jaar Transportbedrijf De Klerk in Middelburg

Gisteren was er een fotoshoot op de Markt in Middelburg, voor transportmagazine Truckstar. Het blad schenkt aandacht aan het jubileum van Transportbedrijf de Klerk, dat 100 jaar bestaat en in […]

8 sep 2019