Geplaatst op 07 februari 2018

Haar van Boven: Dick, Harrie en Annet herenigd in de Gortstraat

Vorige week kwamen we Harrie en Annet tegen in de Gravenstraat, waar hun oude kapsalon Scissors net was leeggeruimd. Sinds gisteren zijn ze weer herenigd met Dick Igounet van ‘Haar van Boven’ in de Gortstraat. Zowel Harrie en Annet huren er, als zzp’ers, een kappersstoel. Ze nemen allebei hun eigen klantenkring mee naar de nieuwe locatie.

Harrie en Annet waren er gisteren aan het werk alsof het altijd zo geweest is. Wij bespeurden in ieder geval geen onwennigheid. We waren benieuwd waarom het duo de stap eigenlijk gemaakt had. Harrie legde daarop uit dat hij 65 is geworden en dat hij het werken toch een beetje gaat afbouwen, uiteindelijk naar 3 dagen in de week. Plannen om definitief te stoppen heeft hij echter allerminst, integendeel zelfs. Hij zit al sinds 1970 in het vak en geniet er iedere dag nog van. De samenwerking met Dick op deze basis geeft wat meer vrijheid dan een VOF. En Dick had nog ruimte voor zijn oude collega’s. Een prima oplossing voor iedereen dus.

Tijd voor een uitgebreid gesprek was er niet gisteren, want iedereen was druk aan het werk. Maar even met z’n drieën op de foto was natuurlijk geen probleem. We wensen Dick, Harrie en Annet een prettige samenwerking toe!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/kapsalon-scissors-verhuist/


Delen op