Geplaatst op 14 december 2017

Hallo Jumbo Middelburg!

Nieuwsgierig als we zijn zouden we graag eens onderzocht zien hoeveel Middelburgers hun inkopen online doen en thuis laten bezorgen. Iedereen weet dat we ons met Wij zijn De Stad – Middelburg sterk maken voor lokaal winkelen, en voor al die leuke winkels en horeca in de stad, maar dat betekent niet dat we tegen internet zijn. Wij denken dat fysiek en digitaal elkaar zouden aan moeten vullen.

Eerder deze week hoorden we mensen met elkaar praten over de vrachtwagens van Jumbo Sir W. Churchilllaan Middelburg, die ze steeds vaker door de stad zien rijden. Wij zagen er zojuist ook eentje staan. Opeens let je daar dan op, blijkbaar. We konden het niet nalaten om bij de chauffeur na te vragen hoeveel Middelburgse adressen hij nu eigenlijk doet, per dag. Welnu: er rijden dagelijks 2 vrachtwagens door de stad, 3 keer per dag. Die leveren gemiddeld zo’n 60 bestellingen af. Het gaat meestal om weekboodschappen. De laatste klant had net 200 euro afgetikt.

Een onderzoek kun je het niet noemen, maar het geeft wel een voorzichtige indruk. Voor zover wij weten is Jumbo de enige supermarkt die dit doet in Middelburg, of hebben we het dan mis?

Hoe vaak doe jij online inkopen?


Delen op