Geplaatst op 06 oktober 2018

Hard en Ziel geopend aan de Turfkaai

We zijn niet van de recensies hiero, maar vandaag liep het gewoon zo dat we nog wel even terug kunnen komen op de opening van Hard en Ziel, vandaag. We deden gewoon zo’n vrijdagding, met allerlei activiteiten in de ochtend, en een rondje door de stad vanmiddag. Vervolgens die ‘vrijmibo’, die, heel vertrouwd, behoorlijk rommelig eindigde, zo net rond dinertijd. Dan wordt het kiezen.

In dit geval was de keuze een appje naar het thuisfront. “Heb je zin in ramen lief?”. Nog nooit in ons leven bestelden we ramen. Alleen die naam al. Maar dat verkopen ze dus gewoon aan de Turfkaai. “Lekker!” was de reactie. We waren de Sjaak. Konden we mooi meteen testen of het de moeite is om van de Markt naar de Turfkaai te stekkeren, en dan met het eten weer terug richting omgeving Noordstraat.

Nou, nou? Yes. Het eten was nog warm toen we thuis aankwamen. En die Ramen? Die waren lekker joh! En dat getrokken varken ook. En die worst die eigenlijk een wortel is? Jazeker! Kostte wel 25 euro samen, maar wat ons betreft kan dat best een keer, zo nu en dan.

Puik voor de buik!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/pak-maa-zelf-eej-een-kijkje-in-hard-en-ziel-middelburg/Meer verhalen over Hard en Ziel

Bijna open: Hard en Ziel, het eetcafé van Paskal Jakobsen en Edwin Vinke

Eindelijk is er meer nieuws over Hard en Ziel aan Turfkaai 3 in Middelburg! Eergisteren belde Paskal Jakobsen om een paar dingen uit te leggen. Die informatie delen we hier…

Lees meer

Pak maa zelf eej: een kijkje in Hard en Ziel Middelburg

Morgen opent Hard en Ziel aan Turfkaai 3 in Middelburg! Vanavond is er eerst een feestje voor vrienden en bekenden, om even proef te draaien, dan is er nog een…

Lees meer