Geplaatst op 25 maart 2020

Hé Tim! Werk aan de winkel!

Ha, Tim van Oostrom! Er is werk aan de winkel!
 
Jij liet een weekje geleden weten dat je graag en voor niets dingen bezorgt voor Middelburgse ondernemers. Dat berichtje werd ook gelezen in Den Haag, en wel door onze vrienden van Van Schaik Stroopwafels, die al jaren op Weekmarkt Middelburg staan.
 
Michel en zijn medewerkers willen heel graag van je diensten gebruik maken morgen. Van Schaik wil graag dat je drie dozen met stroopwafels (180 stuks) bezorgt bij ’t Gasthuis van SVRZ. Gewoon, als gebaar voor alle bewoners en medewerkers van die instelling. Wil je dat doen Tim? Dat zou geweldig zijn! Mocht je verhinderd zijn, dan doen we het zelf. De kans is klein dat je binnenkomt bij ’t Gasthuis, maar er is vast wel iemand die de dozen op wil pikken, als ze zijn neergezet.
 
Dit filmpje, trouwens, is van een uur geleden. We hoorden muziek over het Molenwater dansen. Die muziek bleek uit de tuin van ’t Gasthuis te komen. Superlief om te zien: Marjon van Iwaarden stond daar net ‘Sailing’ van Rod Stewart te zingen, nadat ze verteld had over heerlijk zeilen op het Veerse Meer. Alle handen gingen de lucht in, daar in het zonnetje.
 
Geweldig toch? Zo komen we die crisis door. Hulde!
 
Context:
 
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg