array(3) {
  [0]=>
  int(7061)
  [1]=>
  int(7062)
  [2]=>
  int(7063)
}

Helaas: B&B en winkel De Vergulde Driehoek stopt

Ach, wat jammer! Het is nog geen drie maanden geleden dat we schreven over de opening van De vergulde driehoek, in het gelijknamige pand aan Vlissingsestraat 5, maar nu moeten we helaas melden dat eigenaresse Jolande Otten al gaat stoppen met haar winkel en Bed & Breakfast.

 

Dat doet Jolande natuurlijk niet voor haar lol. Toen ze net open was verklapte ze al dat ze veel extra geld had moeten investeren in de verbouwing van het monumentenpand, omdat het meer gebreken had dan men aanvankelijk dacht. Daar deinsde ze niet voor terug omdat ze er vanuit ging dat de B&B al snel een prettige bron van inkomsten zou worden.

 

De coronacrisis veranderde haar perspectieven drastisch. Daarom heeft Jolande besloten te stoppen met zowel de winkel en de B&B en t.z.t. kleiner te gaan wonen. Ze blijft wel in Middelburg, want ze is, zoals ze zelf zegt, wel verliefd geworden op deze stad.

 

Jolande liet weten dat ze haar spullen nu zal uitverkopen voor de deur. Op haar Facebookpagina vertelt ze per dag of keer wat ze verkoopt. Ze schrijft”

 

“Uitverkoop! Iedere dag komen er mooi spullen voor de deur te staan van de winkel, tegen een mooie prijs.

 

Ziet u er wat leuks tussen? Graag contant geld in een enveloppe door de brievenbus doen.

 

Enveloppes en verpakkingsmaterialen liggen buiten! Wel een beetje rare manier van verkopen maar omdat de winkel ook mijn woonkamer is misschien toch een oplossing. Natuurlijk kunt u altijd bellen voor meer info naar 06-26798302.”

 

We wensen Jolande veel sterkte met alles!

 

Zie ook:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/geopend-in-de-vlissingsestraat-bb-en-winkel-de-vergulde-driehoek

 

https://youtu.be/FDWAMM_pGLI

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom thuis, Stationsbrug Middelburg!
Welkom thuis, Stationsbrug Middelburg!

Met die livestream van de Provincie Zeeland zelf was er geen echte noodzaak om foto’s of filmpjes te maken, maar een kans om vanaf het balkon van Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg […]

30 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Corona-update: nieuwe positieve initiatieven in Middelburg
Corona-update: nieuwe positieve initiatieven in Middelburg

Het is al bijna een week geleden dat we hier een selectie uit alle mooie, Middelburgse initiatieven deelden, maar dat betekent niet dat er sindsdien niets is gebeurd. Een nieuwe, […]

30 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Geen verveling
Geen verveling

“Jullie hebben nu zeker ook niet meer zoveel te doen?” Die vraag wordt ons regelmatig gesteld momenteel, daarom maar eens een publieke reactie. Kort gezegd is ons antwoord dan meestal […]

31 mrt 2020