Geplaatst op 22 oktober 2018

Helaas: Game Mania sluit de winkel in Middelburg

Een paar maanden geleden ging het gerucht dat de Middelburgse vestiging van Game Mania Nederland, aan Lange Delft 50, zou gaan sluiten. We vroegen dat toen na bij de medewerkers, maar die wisten van niks, al gaven ze wel toe dat het bedrijf doorlopend zoekt naar nieuwe locaties en naar vestigingsplaatsen.

Nu zien we dat de gamewinkel tóch gaat stoppen, en wel per februari 2019. De winkel heeft het helaas maar 2,5 jaar volgehouden. Het pand wordt te huur aangeboden bij Arca Retail Vastgoed Adviseurs.

Vorige week kochten we er zelf nog de frustrerende game Call of Duty: Black Ops 4, ondanks het feit dat games in deze winkel meestal wat duurder zijn dan in online stores. Waarom doen we zoiets? Omdat we het leuk vinden dat er een gamewinkel in de stad zit. Straks dus niet meer. Jammer 😢.

Iets heel anders: een van de best bekeken berichten deze maand ging over de magazijnverkoop van het Gereedschappen Magazijn, in het leegstaande pand aan Achter de Houttuinen. De belangstelling was groot, zeker na ons bericht, zo liet de verkoopster weten. Welnu: de mensen die te laat waren hebben van morgen tot en met donderdag een herkansing. Dat gegeven willen we niemand onthouden. Bij dezen. Het schijnt dat de projectontwikkelaar in december gaat starten met de verbouwing van het complex, maar dat is ook slechts woord op straat.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/game-mania-opent-binnenkort-in-de-lange-delft-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/gereedschap-een-magazijnverkoop-aan-achter-de-houttuinen-in-middelburg/

Foto: Nico Fierloos


Delen op